top of page

Pánské tipy na dárky

Vzhledem k tomu, že tipů na dárky není nikdy dost, tak jsem využila situace a sepsala pár tipů na dárky pro muže. A nejen ty letní, ale celoroční. Dámské tipy tu totiž uvádím často, tak ať vás inspiruji i takto 🙂 .

Kosmetika

V první řadě bych ráda uvedla nějakou vůni. Vzhledem k tomu, že pánové jsou o trochu víc konzervativní co se kosmetiky a vůní týče, je fajn pokud vyberete takovou vůni, která má širokou řadu produktů ve stejné parfemaci (například mýdla, deodoranty,  vody po holení a mnoho dalšího). Takže se potom dají krásně vrstvit a vytvoří s člověkem krásný celek. (Také si pak ušetříte práci při vymýšlení dalších dárků, protože budete mít ve vůni jasno.)

Já vybrala tuto Dior Homme, klasiku která nestárne, je krásná, mužná a vyjímečná. Seženete ji třeba na Elnino.cz a jak můžete vidět ZDE, její řada produktů je obrovská.

Foto dokumentace

Nejlepší dárky jsou vždycky ty srdcem vytvořené a proto jsem již několikrát využila možnost vytvoření vlastního foto obrazu, nebo fotoknihy. Knihy mám radši než fotoalba a z každého většího výletu/dovolené si jednu vytvořím. Všechny fotky tak máme na jednom místě a vzhledem k tomu, že si s tím musíte trochu pohrát, tak je to moc hezký dárek.

Výlet

No jo no… další klasika, ale na druhou stranu… Co je víc? 😀 Je léto, všude samý fesťáky, akcičky venku a nebo jen společný piknik. Společné chvíle dělají vztahy silnější a o to víc, když necháte telefony v leteckém režimu (nebo nejlépe doma) a ten společný čas si pořádně užili.

Stačí výlet třeba jen na jednu noc a my už takhle několikrát vychytali hezkou akci na Slevomatu, je pravda, že ne vždy je Slevomat výhodný, ale když se v tom trochu „pohrabete“ a zabrouzdáte, tak najdete opravdu hezké ubytování za příjemnou cenu i s jídlem v ceně. Minule jsme byli v pivovaru (kde jsme si užili pivní lázně pro 2 s romantickou večeří) a do teď na to moc rádi vzpomínáme.

Nebo jako další skvělý příklad mohu dát i náš společný výlet do Adršpachu, kde jsem byla naprosto uchvácena dokonalou přírodou. A i když nám pršelo, tak jsme si to náramě užili. Druhá možnost je klasické wellness, kterým určitě nic nezkazíte.

Spodní prádlo

Nemůžu si pomoct, ale spodní prádlo je prostě klasika. Přijde mi, že chlapi si trenky nebo ponožky nikdy sami nekoupí, protože tak nějak čekají, že to dostanou darem. Proto je fakt, že ať u nás doma pod stromečkem, nebo k narozeninám, svátku, nebo jen tak pro potěšení kupuju luxusní spodní prádlo a světe div se (!!!) slaví to vždy úspěch.

Více méně to není ani taková věda, protože pokud kupujete trenky do společné domácnosti (nebo vlastně i rodinným příslušníkům), tak asi víte, co je a není pro daného muže pohodlné. Pak jen stačí nenápadně zahrabat v šuplíku a zjistit si velikost.

Velký výběr mají třeba na eshopu otto-shop.cz , kde mají různé značky jako třeba Calvin Klein, Happy shorts, Superdry, ale i sportovnější Nike, nebo Puma.

(Tento příspěvek je sponzorován)

bottom of page