top of page

Beauty winter box

Letos se s dárkovými krabicemi roztrhnul pytel. Nedivím se, když totiž nevíte, co dát někomu jako dárek, tohle je ideální volba. Něco jako dárkový koš, ale s kosmetikou. Co najdete v beauty winter boxu z Notina?

Péče:

Balíček obsahuje kosmetickou taštičku. Ta se přeci hodí na všechno a pořád, já jich nikdy nemám dost. 😀

No za mě je určitě nejzajímavější věcí Foreo Luna Play. Určitě jste už o něm slyšeli, malá vibrující věcička na čištění pleti. Tohle je cestovní balení, takže se vejde do každé kabelky a tak si ho můžete vzít všude s sebou! 🙂

Korejská plátýnková maska SciBeauty pro vyhlazenou a hydratovanou pleť. Musím uznat, že jsem na korejské masky slyšela samou chválu, ale vzhledem k mojí pleti, jsem si netroufla podobné masky vyzkoušet.

Odličovač makeupu Saffee Cleansing Oil-to-Milk. Malá zajímavost je, že se má používat 2x po sobě, nejdřív samotná a pak s trochou vody na tampónku.

Micerální voda Garnier Skin Naturals v balení ideálním na cesty.

Multifunkční suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse. Je snad na všechno a neznám snad ve svém okolí ženu, která by ho nějaký čas nepoužívala. Můžete ho používat na obličej, tělo i vlasy obsahuje kombinaci přírodních olejů a ta vůně je naprosto boží!

Šampon BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil od Schwarzkopf Professional. Tyhle malé lahvičky vždycky schovávám na cesty, i když zrovna produkty na vlasy používám výhradně přírodní, takže šampon poputuje jako dárek nějaké mé kamarádce. 🙂

Dekorativní kosmetika:

Tekutá rtěnka Burjois Rouge Edition Velvet s matným efektem, takové struktury mám v zimě nejradši. Tento typ rtěnek bývá sytý a dlouhodržící.

Lak na nehty Dermacol 5 Day Stay, bohužel nemohu posoudit, protože na nehty používám Shellac a UV lampu. Ale barvičky vybrali do boxu krásné, zimní, takže si myslím, že by mohly mít u uživatelek úspěch.

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer je černá voděodolná tužka na oči s houbičkou na druhé straně tužky. Vzhledem k tomu, že se odličuji vodou, tak mi bývají sympatičtější dekorativní produkty, které nejsou voděodolné, ale to je samozřejmě věc názoru. Ale musím pochválit tu houbičku, protože si linky ráda lehce rozmazávám a tohle je pak ideální pomocník.

Řasenka Artdeco All in One Mascara je skvělá, kartáček mě nadchnul a neslepuje řasy.

Vůně:

Jako poslední tu máme 3 vůně, z čehož jsou 2 dámské a jedna pánská. Bottega Veneta Knot Eau Florale, je velmi zajímavá a specifická vůně, pro každou ženu, která chce vynikat nezvyklou vůní. Calvin Klein CK Women je pro mě méně zajímavá, ale myslím, že naopak v širší veřejnosti bude oblíbenější. Pánská vůně Hugo Boss Bottled je už téměř klasika a tohle je jen trochu pozměněné složení a proto se jmenuje Hugo Boss Bottled Tonic.

Shrnutí:

Mě balíček mile překvapil, myslím, že každý si v něm vybere něco pro sebe, samozřejmě určitě tam bude i něco, co úplně nevyužije, ale produktů je tam tolik, že box udělá určitě obrovskou radost. Člověk tak může vyzkoušet v malých velikostek produkty, které ještě nezná a třeba díky tomu objeví produkty, které si zamiluje. Protože já mám ráda překvapení, tak mám podobné dárečky moc ráda a čím víc tam toho je tím lépe. Box seženete na Notino.

bottom of page