top of page

KDO JSEM?

JSEM MARKETINGOVÝ SPECIALISTA ZAMĚŘENÝ NA INFLUENCER MARKETING A SOCIÁLNÍ MEDIA

IMG_2862.JPG

Jmenuji se Martina, jsem freelancer a mým cílem je zlepšovat influencer marketing v České republice a na Slovensku.

 

Najdete mě na Facebookové stránce nebo Instagramu jako @marblogcz. A již 4 roky píši PR články zde, na svůj Marblog.

(A proč Marblog? Protože MARtina, MARketing, MARble (anglicky mramor) + blog :)

Vystudovala jsem na středí škole obor Finanční specialista a na to navázala vysokou školou se zaměřením na Manažerská studia a řízení lidských zdrojů. Po úspěšném zakončení a dosažení bakalářského titulu, jsem pokračovala ve studiu magisterského titulu v oboru Andragogika a již během posledních let na škole jsem začala úspěšně podnikat v marketingu.

 

MOJE PRÁCE

Pomáhám firmám tvořit a realizovat kampaně, eventy a soutěže na klíč.

Tedy vše dle jejich přání a potřeb tak, aby byl výsledek co nejefektivnější a nejpříjemnější pro obě strany.

Mám za sebou více než 100 kampaní, které jsme společně s klienty a influencery úspěšně naplánovali a zrealizovali. Pro snažší přehled toho co umím a nabízím, se můžete mrknou na mojí marketingovou agenturu www.marionmarketing.cz . Najdete tam i články ze světa influencer marketingu a sociálních sítí.

Jak je možná vidět, sociální sítě mě baví a věnuji se jim už pěkných pár let. :)

Kompletní analýza vašich profilů a vytvoření plánu pro jejich zlepšení a zefektivnění je pro mě tedy spíš zábava, než práce.

 

Často v návaznosti s tím dělám také individuální či skupinová školení zaměřená na influencer marketing a social media, dle potřeb klientů, kteří mají zájem naučit se z těchto oborů trochu víc.

Ve spolupráci s pečlivě vybranými kolegy nabízím také jejich úplnou či částečnou správu profilů na sociálních sítích, ale také tvorbu, focení a úpravu produktových fotografií připravených rovnou k publikování.

SOCIALBOA

Založila jsem k usnadnění propojování firem a influencerů platformu SOCIALBOA, kde si firma snadno a rychle vytvoří kampaň, nad kterou má kontrolu.

 

Díky platformě firma ušetří čas, práci i peníze s vyhledáváním, oslovováním a vyhodnocováním vhodných influencerů ke své spolupráci.

  1. Firma si snadno a rychle (během pár minut) vytvoří kampaň, kde vyplní veškeré své požadavky.

  2. Influenceři, které kampaň zaujme se do ní přihlásí, uvedou originální způsob realizace, sociální sítě na kterých kampaň publikují a celkovou finanční částku.

  3. Firma si pak vybere nejvhodnější nabídku/nabídky. K bezpečnému, snadnému a efektivnímu výběru toho nejlepšího influencera/influencerů má firma k dispozici statistiky/přehledy o cílové skupině jejich sledujících (věk, pohlaví, i místo odkud sledující pocházejí).

  4. Po zrealizování kampaně předem dohodnutým způsobem a ve sjednaném termínu, zašle influencer své výstupy ke schválení a dohodnutou finanční odměnu obdrží až po schválení firmou.

Na stránce SOCIALBOA najdete také odborně zaměřené články, které pro vás píšu z digitálního světa influencer marketingu a sociálních sítí.

KAMPANĚ S INFLUENCERY NA MÍRU

Pokud byste rádi navázali spolupráci s influencery, ale nevíte jak na to, nebo na správu kampaní nemáte čas, přenechte to profesionálům z oboru.

Nabízím vám kompletní vytvoření a zrealizování kampaní přímo na míru vašim potřebám.

Naplánuji nejvhodnější realizaci kampně, vyberu pro vás nejlepší a mnou již ověřené influencery, kteří mají na své sledující opravdový vliv. A dohlídnu na včasné a poctivé provedení a zrealizování kampaně.

 

Nabízím také plánování eventů a soutěží ve spolupráci s influencery.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Sociální sítě jsou skvělým nástrojem na propagaci vás, vaší firmy, značky, služeb i produktů.

 

Jsou novodobý a velmi efektivní marketingový kanál na který se přesouvá stále větší populace uživatelů. Svěřte jejich správu odborníkům a začněte díky nim prodávat a vydělávat. Ušetříte tak svůj čas, práci i peníze.

Nabízíme vše, co potřebujete ke zlepšení vaší propagace na sociálních sítí.

  • Analýzu vašeho profilu a následný návrh na jeho zlepšení.

  • Dlouhodobá správa sociálních sítí od profesionálů z oboru.

  • Tvorba a úprava produktové fotografie s vaším produktem.

  • Úderné a precizní texty, které vaše fanoušky zaujmou.

  • Správa placené propagace a vhodné cílení zveřejněných příspěvků.

  • Komunikaci s fanoušky

bottom of page