top of page

Svoboda pro prsa

Poslední dobou jsem si oblíbila bralette podprsenky. Vlastně od té doby co jsem si koupila svou první, už nechci normální podprsenky nosit vůbec (občas si dokonce vyrazím bez podprsenky – SVOBODA PRO PRSA). Protože znáte takový ten super pocit, když večer po celém dnu, můžete konečně sundat podprdu? Já už to skoro zapomněla! Už jsem dokonce v takovém stádiu, že přemýšlím, že všechny normální, nekompromisně vyhodím z mého šuplíku.

 

Holky, mějte se rády a mějte rády svá těla! Protože každá z nás je krásná přesně taková, jaká je! ❤️

 

Oblíbila jsem si je ve všech tvarech a barvách. Od pevnějších po ty naprosto nevyztužené. Od zdobených, přes ty nejobyčejnější. A víte proč?

Protože je skvělé cítit se pohodlně, když vás nikde nic netlačí a neškrtí. Hlavně jsou o dost hezčí, než ty klasické s kosticemi. Jsou víc zdobené a prostě návrháři si se střihy a tvary víc vyhrajou, protože už jim nejde jen o to, aby to opticky zvětšovalo prsa. ??

Je pravda, že vám samozřejmě neudělají žádný push-up efekt, ale o to právě jde!

 

Konečně se společnost začala probouzet a přirozená krása se vrací spolu s tím.

 

Pamatuju si, když jsem vyměnila klasickou podprdu za bralettku a kámoš mi pak jednoho dne říká: „Hele Martino, máš nějaký menší prsa, než dřív.“ Což by jinou holku dost možná urazilo, ale mně to vůbec nevadilo a nevadí…. Protože jsem s tím počítala…. Já sice nikdy neměla nějaká obří prsa a po tom, co jsem vysadila před rokem HA mi zmizely úplně, ale mně to nějak hlavu neláme… Hlavně já bych to přirovnala k teniskám a botám na podpatku. Samozřejmě, že boty na podpatku jsou obecně pokládané za víc sexy… A já to neodsuzuji, ať si každý nosí co chce. Ale já mám ráda přirozenost a dávám přednost pohodlí. A stejně jsem nikdy nenosila žádný výstřihy, protože mi to v 80% nepřijde ani trochu vkusný…

Hlavně taky si můžete pohrát s outfitem a dnešní móda dokonce boří hranice „normálnosti“ a po vzoru Hollywoodských hvězd, můžete nosit svou bralette i přes tričko, nejen pod něj. ?

A hlavně takových pár věcných důvodů PROČ přestat nosit klasické podprdy:

Pokud přestanete nosit vyztužený podprsenky, prsa se o sebe budou muset „postarat“ sama a tím pádem, budou pevnější.

Taky se nemusíte bát, že neznáte svou úplně přesnou velikost, protože stačí, že vám bude pohodlná a nebude vám nikde nic přetékat.

Pokud vás kostice dlouhodobě tlačí díky špatné velikosti, můžete si tím zadělat na pořádné zdravotní problémy!

Nemusíte se bát, že když si před klukem podprsenku sundáte, uvidí rozdíl, mezi 4kama pod tričkem a jedničkama bez něj.

Takže holky! Nechte svoje prsa dýchat!

 

Bralette – Victoria Secret / Top – ZARA / Kabelka – Longchamp / Boty – Steve Madden

 


bottom of page