top of page

Dárky pro muže

Blíží se Vánoce a já mám jako každý rok dilema z dárků… Co komu dát, co se komu bude líbit… No a nejhorší kategorií jsou samozřejmě muži! Co chtějí, si koupí sami a blbosti člověk kupovat nechce (pak se to akorát někde válí, nebo za pár let bezpovšimnutí končí v koši).

O co horší to je, když není nic, co by ten člověk měl jako koníček, do čeho by byl opravdu zapálený. No a co si budem povídat, ponožky a trenky jsou už docela klišé…. I když chápu.. toho není nikdy dost. ??? No a sady na holení, koupání a tak.. to je taky takový přežitek.

Tak jsem poslední měsíc brouzdala po internetu a po obchodech a dávala dohromady nějaké tipy pro vás, abyste to s vymýšlením měli o něco lehčí a třeba vás ty moje tipy inspirují. ☺?

Orbitkey 

Krásné, kožené klíčenky! Můžete si je vybrat v mnoha barvách.

Já osobně jsem si nechala hnědou a s černou jsem Vám uspořádala soutěž.

Mě osobně se na nich líbí nejvíc design a to, že si k tomu můžete dokoupit i doplňky jako třeba flash disky, otvírák a podobně.

Každopádně na Gentleman Store najdete i spoustu jiných, všemožných doplňků pro muže, tak mrkněte.

Do 30.11. u mě na Instagramu probíhá soutěž, takže se můžete zapojit ZDE.

Nebo na facebookové stránce ZDE.

Parasofin – Exfoliační ponožky. 

Proč jsem vybrala jako dárek zrovna tohle? No co si budem povídat, muže na pedikůru asi nedostanete, i když občas by to nebylo od věci. A tak mě zaujaly přesně tyto „ponožky“, které si nasadíte v pohodlí a doma na gauči a nemusíte nikam chodit. Účinek vidíte již po týdnu (což je super). A hlavně je to levnější než pedikůra (a za mě i účinnější).

A jak to funguje? Vrchní popraskaná pokožka se během týdne sloupe a zůstane hladká jemná kůže.

Co tedy všechno umí?

  1. je to takový peeling

  2. odstraňují tvrdou kůži (i zrohovatělou), mozoly i kuří oka

  3. hydratují

  4. zvláčňují

Kožené zboží – Zamlinsky

 Tohle jsem kupovala minulý rok k vánocům. Mají velký výběr kožených doplňků (peněženky, pásky, kabelky, pouzdra na telefony, i brýle a mnoho dalšího) a pokud si nevyberete z dekoru, tak Vám vyrazí motiv na přání. (Chce to ovšem objednat co nejdřív, ať se to celé stihne.)

To jsem nechala udělat minulý rok já. Nakreslila jsem přibližnou podobu opadaných stromů a nechala motiv vyrazit na pásek. Nejen že jsem to dostala v nádherné krabičce s tím stejným motivem, ale pásek je kvalitní a do dnes drží jako skála! (foto bohužel nemám)

Dřevěná pera – Pera Novák

Krásná a originální pera, určitě potěší každého muže, který pracuje v kanceláři.

Pera jsou České výroby. Jsou originální, tudíž nikdy nejsou 2 stejné kusy a všechna jsou ručně vyráběná. Opravdu mě to zaujalo, pro ukázku jsem vybrala nejkrásnější kousky (podle mě).

Kdybyste se nemohli rozhodnout, které je nejkrásnější, na webu je možnost koupit dárkový poukaz.

Ponožky – Happy Socks

Pokud si potrpíte na klasiku a zastáváte pravidlo, že by měl každý pod stromečkem najít ponožky a trenky, tak mrkněte na Happy Socks.

Najdete tam totiž obojí!

Ty barevné až šílené vzory určitě pobaví každého muže. Ty odvážnější jimi oživí svůj outfit, ty konzervativnější si je třeba nechají jen na doma, ovšem při rozbalování dárku pobaví určitě každého.

Mají i krásné balení po více kusech.

Můj výběr toho nejvtipnějšího a nejzajímavějšího je zde:

bottom of page