top of page

Levi’s slaví 145 let!

Letos to léto přišlo nějak rychle, ale mě to vůbec nevadí. Konečně je tady období Náplavky, venkovních aktivit, zmrzlin víneček na zahrádkách, grilování a venkovních sportů. Nemohla jsem se léta dočkat a tak si ho teď užívám co můžu.

Už se dá konečně sportovat venku a tak jsem opět začala chodit na brusle. No a protože máme za barákem hřiště, občas si tam jdeme hodit na koš (a to teda nebudu kecat, moc mi to nejde 😀 ). Nejsem totiž žádný sportovec a tak jsem to využila na fotogenické fotky outfitu a nových Levisek, ze kterých mám náramnou radost! A spolu s tím devadesátkovým tričkem je tenhle outfit teď jeden z mých NEJoblíbenějších.

Levi’s je moje oblíbená značka a můžu říct, že ty jejich jeansy jsou snad nesmrtelný. Proto jsem strašně ráda, že jsem si mohla vybrat i nějaké jejich kraťasy na léto. Vybrala jsem si kraťasy 501 (pro mě jako dárek za úspěšnou zkoušku a taky jako dárek od Levi’s, který slaví 20. 5. již 145 let od vzniku prvních jeansů, které byly označené právě 501). Věděli jste, že byly první jeansy zrovna od této značky? A tušili jste, že je to už tak dlouho???

Byly původně pro dělníky a muže, co pracovali v dolech, nebo zlatokopy. A jsou ikonické tím, že mají poklopec na knoflíky.

Pro tuto zvláštní příležitost (narozenin) bude k vidění v Levi’s obchodech i nová kolekce 501 s barevnými knoflíčky, už se těším, až vám jí představím. 🙂

A co vy, taky máte svoje oblíbené 501?

(content marketing)

bottom of page