top of page

Alex Monhart

Aktualizováno: 17. 1. 2020

Víte jak moc miluju originalitu, minimalismus, krásu a českou tvorbu? Hodně! A Alex Monhart je tohle všechno v jednom balíčku, jestli se to tak dá říct. 🙂 Ukážu Vám její dva produkty, kdo kterých jsem se naprosto zamilovala.

První mě zaujala kabelka, protože je to minimalistická černá kabelka ART. 07přes rameno, dokonce se z ní dá udělat i ledvinka. No a kdo mě znáte, víte, že malé černé kabelky jsou můj úplně nejoblíbenější kousek v šatníku, spolu se šílenýma teniskama. Pořád se na tu kabelku chystám, dokonce mě zaujalo, když jsem na ni viděla reklamu ve Vogue.


No a druhá dokonalá věc, kterou jsem u nich objevila je batoh ART.02.Dohodly jsme se s Alex na spolupráci a mám ho doma. Musím říct, že hezčí batoh jsem snad nikdy neviděla, jsem naprosto nadšená! Také na něj slyším chválu, kudy chodím. A vejde se do něj i můj Macbook a vzhledem k tomu, že je batoh dole z tvrdší kůže, tak se o něj ani nebojím (a to je co říct, protože se k mýmu počítači i po 3 letech chovám jak k miminku 😀 ). Takže se mnou v nejpravděpodobněji pojede i do ameriky.

No a kdyby vás zajímalo, kde si její produkty můžete nebo mohli prohlédnout na vlastní oči, tak měla showroom v Manifesto (to je teď zavřené) a nebo na Chodově, v tom velkém designerském obchodě s českými produkty. Nebo se podívejte tady.


Její krásné produkty se hodí skoro ke každému outfitu a tak vám rovnou ukážu jaký  jsem do Národní galerie zvolila já. Spolu s širokými kalhoty, které představil Levi’s v nové kolekci se šikmými švy, tvoří velmi originální komplet, co říkáte? Líbí? 🙂




Kalhoty Levi’s se šikmými švy // bunda také Levi’s // pásek Eggobag // tenisky Puma z BigBrands


Foceno v Národní galerii


bottom of page