top of page

Oprava kabelky

Oprava, renovace, úprava, přešití, vintage obchody, oblečení z druhé ruky, oblečení po rodičích, z našich skříní atd. Všechno se dá upravit nebo přešít k obrazu svému a mít tak krásný, originální a moderní kousek.

Na Vintedu jsem zakoupila od jedné paní její x let starou kabelku Bottega Veneta za příjemnou cenu. Jen už se na ní čas trochu podepsal a tak jsem hledala někoho, kdo by mi ji opravil.

Na facebooku jsem dloouho sledovala šikovnou pani, která opravuje nejen oblečení, ale i luxusní kabelky a dokonce i výzvy v podobě starých plyšáků. A tak jsem ji oslovila. Ono najít totiž někoho šikovného, kdo vám kabelku nezníčí, ale opraví je celkem nadlidský úkol. No a tak jsem si řekla, že se s vámi musím podělit, jak to dopadlo s mou kabelkou.

Napsala jsem zprávu přes Facebook přímo do jejího Expres krejčovství. Do druhého dne mi paní odpověděla. Popsala jsem jí co přesně potřebuji, jak si to představuji + fotky. Za nedlouho jsem dostala odhadem cenu. Po odsouhlasení jsem se dohodly na datu předání a paní si pro kabelku dojela až ke mě domu. Stejně tak mi ji zase přivezla. Oprava kabelky trvala asi 14 dní (maximálně).

Přidávám ukázku, jak vypadala kabelka před úpravou:

Oprava kabelky před úpravou


A zde vidíte, jak je kabelka upravená:

Opravená kabelka


Paní čistila vnitřek, celou kabelku znovu barvila, opravovala veškeré hrany a také opravovala tu „přesku“ s magnetem, protože uvnitř byl naprosto přelámaný kartón.

Celková cena by byla kolem 5 tisíc (já jsem měla v rámci spolupráce 50% slevu).

No a mě by zajímalo, jestli jste si někdy něco nechávali také opravovat nebo jestli jste nad tím přemýšleli, abyste si opět opravili svůj starý, ale oblíbený kousek. 🙂

Džíny Levi’s // boty a kabelka Bottega Veneta (oboje z Vinted) // košile (pyžamo) La Perla


bottom of page