top of page

Dlouhé víkendy

Aktualizováno: 15. 1. 2020

Zimní a podzimní víkendy se táhnou jako smrad. Díky bohu člověk si aspoň trochu odpočine. Narozdíl od týdne, který bývá před Vánoci hektický a plný eventů, akcí a práce kolem kampaní, jsou ty víkendy o dost pomalejší. Já se tedy pustila do věcí, které jsem přes týden odkládala.


Za prvé pro vás plánujeme školení (to je ještě trochu tajný, ale znáte to, já a tajemnství to nejde moc dohromady). Zaměřené na reklamu na Instagramu a sociálních sítích. Takže jsme se konečně pustili do nějakého hrubého nástřelu, teoretických termínů a prostor, kde bychom to mohli uspořádat. Já zatím nikdy hromadné školení pro veřejnost nedělala, tak jsem na to dost zvědavá. 🙂


Taky jsem se konečně pustila do úklidu. No můžu vám říct, že mít přebytečných pár peněz, tak si snad začnu platit pravidelně paní na úklid. 😀 Mě to jednak extrémně nebaví a za druhé na to často nemám ani čas (respektive dělám radši něco jiného). Zároveň ovšem nesnáším bordel a hrozně mi to kazí náladu a pozoruji, že jsem o dost nervóznější, když se vrátim a doma to vypadá jak po výbuchu. Takže většinou aspoň o víkendech se to snažím dát trochu do kupy.


Další věcí na pořadníku bývá focení. Focení do článků, na Instagram (sebe i flatlay i pro klienty). Já fotím vždy do zásoby a naštěstí toho stihnu celkem dost. Jediný problém je, že se po focení doma udělá opět bordel, jak kdybyste předím ten byt neuklidili. Začarovaný kruh.


No a upřímně. Co si budeme povídat. Vánoce jsou za dveřmi. Takže kromě mého seznamu vánočních dárků pro rodinu, který velmi pomalu odškrtávám, objednávám, sháním a nakupuji. Teď mám velkou radost, protože Notino začalo dělat na oblíbené vůně nebo dekorativní kosmetiku gravírování. Takže jsem babičce, která miluje vůni od Bottega Veneta (už je vám asi jasný, že tuhle značku máme očividně v rodinné lásce) objednala novou a nechala tam vygravírovat „NEJMILEJŠÍ BABIČCE“. Naštěstí pro mě ji zrovna na konci prázdnin došla, takže s dárkem pro ní jsem měla jasno. No řekněte sami, není to hezký nápad? Opravdu oceňuji tu originalitu.

Spolupráce s Notino


Ostatní členové rodiny jsou tajný, protože mají sociální sítě a jsou to i pravidelní čtenáři (jak jinak 😀 ). Ahoooj mami! Příští článek bych chtěla věnovat tipům na kosmetické dárky, které jsou přírodní. Rovnou do toho zakomponuji test tří deodorantů, protože s nimi je to teda fakt peklo.

No a v neposlední řadě hledám dneska celý den ubytování v LA. Chceme totiž něco slušného za slušný peníze a vzhledem k tomu, že to vybíráme dostatečně dopředu, tak by se nám to snad mohlo i povést. Zatím dělám takový předvýběr a nemůžeme se rozhodnout, jestli radši soukromý apartmán, nebo naopak sdílený barák s bazénem. Nebo jestli blíž k moři, nebo naopak k centru města. Jediné v čem máme jasno je harmonogram, jak naše cesta bude probíhat. Upřímně jsem se do LA tak zamilovali, že místo původně plánované cesty do Asie jsme se rozhodli procestovat zase opačný kus Californie a několik dní pobýt v milovaném LA. Taky se díky tomu opravdu každý den věnuji studiu AJ a dokonce mě to i baví, když mám takovou hezkou motivaci. 🙂

bottom of page