20. zář 20222 min

Podzim přichází a s ním i změna režimu

Podle počasí to vypadá, že máme doopravdy konec letních dní. 😭 To znamená, že se kromě houbové sezóny, dýní, Halloweenu a zelňačky opět blíží moje klidnější období, tedy pokud nepočítám práci a předvánoční shon.. Ale chladné měsíce se mnohem více věnuji sobě, chodím do sauny, na jógu, také více odpočívám a po skvěle prožitých letních měsících si užívám a doprožívám nabyté vzpomínky a zážitky.

Poslední záchvěv léta

Nemám podzim ráda, ale vždy se v něm snažím najít právě ty pozitivní věci, jako je jídlo (podzimní kuchyni mám nejradši - samé houby, kroupy, zelí a jablka), barevné listí, mlhu, tajemno no a taky Halloween. Netflix.. A také větší návrat k sobě samé, protože se vždy z léta snažím vytřískat maximum a vlastně se celé měsíce nezastavím.

Také se mi konečně podařilo sehnat Multisportku a už se nemůžu dočkat, až začnu chodit cvičit, plavat, saunovat se a tak celkově se zase víc vrátím do zdravého režimu. Konečně snad budu mít i motivaci a začnu chodit cvičit s kamarádkou. Protože mě samotnou to moc nebaví a hlavně to často odkládám a nedodržuji, když mám jít sama. Jen saunu a jógu zvládám sama poctivě dodržovat, ale teď bych chtěla začít opravdu cvičit. Všimla jsem si už před rokem, že můj postoj se kvůli sedavé právi velmi nehezky změnil a tak trochu se mi ohýbá páteř, což mě trochu vyděsilo, ale není se čemu divit, poslední 2 roky jsem se jen flákala a žádné pořádné cvičení neprobíhá.. A mnohem více sedím a koukám do telefonu nebo počítače..

Proto mě potěšilo, že Notino (dlouhodobá spolupráce) přidalo do svého sortimentu i fitness vybavení. Kromě různých lahví na vodu si můžete pořídit cvičící pomůcky jako jsou gumy, náramky, činky atd.. Ale nejen to, mají také elektroniku. Já toho využila a vybrala si bezdrátová sluchátka od Niceboy, protože s těmi klasickými se cvičit nedá. Takže máme oba s Michalem konečně bezdrátová sluchátka. Já mám Hive Pins a Michal má Hive Podsie 2021 (a ty jsou teda o něco lepší i zvukově i ovládáním).

Bohužel s podzimem přichází také nachlazení a různé nudle u nosu. Nebudu lhát, covid jsme měli letos už 2x. Jednou v únoru a teď v srpnu.. No a teď po necelém měsíci je Michal zase nemocnej.. Takže nákup zásob vitamínů mě nemine, stejně jako každý rok.. Kupuju pravidelně Lipo C Askor o kterém jsem vám nejednou psala a za mě je to nejlepší vitamín C. Ale máme rádi také vitamíny od GreenFood Nutrition, a Michalovi čas od času koupím nějaké doplňky právě na cvičení.. Tak snad nám i letos pomůžou překonat chladné měsíce ve zdraví, pohodě a srovnat do latě naší imunitu. :D

Vitamíny

Jen doufám, že celý podzim nebude šedivý a upršený jako tento týden a také nebudu lhát, už se těším, až vyrazím na další zahraniční dobrodružství, které mě brzy čeká.. Dlužím vám také článek ze Sicílie na kterém už pracuji. :)

All black outfit ve spolupráci s Gino Rossi