top of page

Jeden leden

Pro většinu lidí asi jeden z nejdepresivnějších měsíců. Pro mě naopak. Měsíc plný nových začátků, motivací i cílů. Měsíc nové energie (i když letos bych jen spala). Měsíc, kdy se obvykle pořádají plesy, lidé se těší do společnosti, vybírají si krásné šaty, chodí na pravidelná posezení s přáteli u červeného vína a chystají se na hory.

Já vždycky plánuji narozeninovou oslavu, to dělám už od mé asi tak třetí třídy na základní škole a už je to prakticky moje tradice. Vyžívám se v organizaci, hledání prostor, vymýšlení narozeninového outfitu, kdy je to jeden z mála dnů v roce, kdy se trochu odvážu a uvidíte mě i v něčem jiném (klidně trochu šíleném) než jen all black.


Letošní rok tomu sice moc nepřeje, ale to neznamená, že si nechám svou narozeninovou oslavu kulatin ujít. Vždyť na to čekám celý život! Stejně jako na oslavu 18 a 20 narozenin! Sice bude samozřejmě v rámci omezení s přísnějšími podmínkami, než je obvyklé a pak si dám osobní karanténu (ostatně se toho stejně moc nezmění v porovnání s mým dosavadním životem :D jsem doma zavřená teď pořád), abych měla jistotu, ale oslava BUDE!


Téma oslavy bude zřejmě 90's / milénium, takže už teď si vymýšlím, co si vezmu na sebe. Tady mám nějaké první ukázky zatím asi nejlepších výběrů, které jsem si doma udělala, tak schválně kdo z vás uhodne, který zatím vítězí? Budeme tam mít i různé tematické vzpomínkové věci, abychom to naše dětství našim přátelům trochu připomněly. Nebudu slavit totiž sama, ale s jednou z mých nejlepších kamarádek, která má 30 hned 10 dní po mě. :D

Ještě přemýšlím, jaké se k tomu budou hodit nehty, aby byly dostatečně 90's/milénium, popřemýšlím o nějaké šíleně metalízové růžové nebo tak něco :D ..


Také už vymýšlím líčení. Ideální by byly nějaké třpytky nebo barevné stíny. Můj asi největší úlet jsou tyhle tekuté oční stíny v zelené od značky Estée Lauder, které mají takové krásně metalické odlesky. Většinou si s nimi kreslím jen linky a hrozně se mi líbí, jak jsou lehce do zelena. Vybírala jsem je podle barvy očí, aby jí podtrhly a myslím, že se celkem povedlo. Mají je hned v několika barvách.

Estée Lauder
Estée Lauder

Přemýšlela jsem nad účesem od kadeřníka, ale na druhou stranu nemám ráda lokny a nevím co jiného by mi s nimi udělal, aby mi do večera vydržely. I když je mám poslední dobou takové rozlítané a nějakou péči by si chudinky asi už zasloužily. Ale o vlasech jsem vám psala minule a budu i příště, protože mi přijde konečně Dyson a dle reakcí na stories jste celkem zvědavý jak s ním budu spokojená, no taky jsem zvědavá, je to dost drahá hračka, ale prý to doopravdy stojí za to, dle toho co mi holky z IG různě psaly.


bottom of page