top of page

Karanténa - zlo pro mojí peněženku

Co má člověk dělat v karanténě, než brouzdat internetem? Pro mě to je taková guilty pleasure.. A i když si z 95% nikdy nic nepořídím a zůstanu věci u pouhých přání, podělím se s vámi o moje objevy na které mám zálusk!



Ráda bych vyzkoušela od Myskino jejich přírodní kosmetickou sadu od Antonia Burrell s baňkami na masáž obličeje, o kterých Lucka Van Koten natáčela IGTV a mě to fakt mega zaujalo!


A rovnou i přírodní oční krém proti kruhům pod očima od stejné značky, na které trpím celý život. Shodou okolností teď ani žádný denní krém pod oči nemám.. Tuto značku vůbec neznám a od Myskino jsem také ještě nic neměla, tak by to možná teď stálo za vyzkoušení.


Další kosmetický skvost který jsem díky Vogue objevila jsou rtěnky od Hermès. Miluju věci, které nikdo nemá a věřím tomu, že v ČR je opravdu moc lidí mít zatím nebude, takžeeeeee. Hot favourite...! :D

Edit: Vyřešeno za mě - ušetřím, protože včera večer jsem se na ně dívala a obdivovala tolik odstínů a barev obalů a dnes... Jsou tam dvě!!! JEN DVĚ!!!!! :(


Dostala jsem chuť vytunit balkón. Koupit větší tůji nebo něco takového a křeslo, které bude fakt pohodlné. Do teď tam totiž máme takové ty klasické balkónové, dřevěné, sklápěcí židličky a stolek. Takže bych ráda pořídila nějaký pohodlný křeslo a celý balkón zvelebila, když už totiž nemůžu čas trávit venku, tak bych ten vitamín D ráda chytala alespoň tam.. Taky jsem celkově začala na IG sledovat nějak víc homedecor, ale na překopání celého vzhledu bytu fakt nemám (nervy a hlavně peníze, takže balkón musí stačit :D )... Edit: To křeslo jsme nakonec fakt pořídili v Jysku ve slevě, tak mrkněte, mají je teď za celkem přijatelné ceny a dokonce je i pohodlné, skladné a lehké! :)

Také parní difuzér s éterickými oleji, nejlépe aby byl ovladatelný přes telefon (docela mě nadchlo začít doma tvořit chytrou domácnost). V hezkém designu a ne moc veliký a nejlépe, aby byl z kvalitního materiálu. Takže v tomto stále tápu, kde ho sehnat a tak, ten přiložený odkaz vypadá jako obdoba Aliexpressu, takže tam asi ne, ale minimálně velký výběr tvarů :D ..





Taky jsem začala přemýšlet o tom, že bych se naučila hezky líčit a pořídila si nějaké třpytivé stíny na oči. Ale nevím, to je možná jen takový můj rozmar, když jsem teď doma a je na to čas.. Také bohužel od přírodních značek takové stíny moc nejsou, protože třpytky nejsou moc ekologické a tak, takže je to spíš taková myšlenka.. A když už bych si nějaké pořizovala, tak bych musela mít doporučení třeba od nějaké mojí kamarádky, a musela bych si být jistá, že je fakt využiju a nebude se na ně po 3 použitích prášit..


Taky mě hodně nalákalo dojí si po karanténě na vlasovou změnu :D .. Né, že bych se obarvila na zeleno, ale něco decentního. Buď bych chtěla lehce zesvětlit vlasy kolem obličeje (láká mě totiž zesvětlit si trochu vlasy, ale nechci je ničit celé atd., tak chci aspoň takhle) a nebo zase ofinu..


No a už dlouho (vždy když mě to chytne - období tak 2x do roka) tak bych si konečně chtěla pořídit kvalitní a hezkou jógamatku a začít zase aktivně cvičit.. Upřímně, poslední 2 roky to s pohybem není u mě nijak slavný, spíš katastrofální... Necvičím, a když není venku teplo ani hezky, tak ani nechodím skoro ven. Vím, že to je MEGA ŠPATNĚ a koleduji si o zdravotní průser, takže bych s tím ráda začala něco dělat... Jako úplně nejvíc bych chtěla samozřejmě tu Chanel, ale 390 euro za ní fakt nedám.. :D A tak bych ráda nějakou ekologickou, třeba černou od Boho Natural nebo rovnou podložku z korku od Dhaara. Klidně pokud tu mám nějakého guru co by mi chtěl poradit s výběrem, jsem jedno ucho. :)


Jo a taky kabelku, gauč, závěsy, povlečení, sušičku, robotický vysavač... Atd.. :D Takže teď zase přistaneme na zemi a vrátíme se do reálu...

bottom of page