top of page

Listopadové radosti

Musím vám říct, že jsem se ani neotočila a už tu máme najednou téměř konec listopadu. To je šílený, já jsem myšlenkama někde na přelomu srpna a září a vůbec nevím, jak se stalo, že za okny padaly první sněhové vločky?


My jsme minulý týden strávili v milovaných Beskydech, kam jezdíme každý rok. Je to už taková naše tradice. Jezdíme s partou kamarádů na svatomartinské hody do už skoro "naší" chaloupky a užíváme si nejen skvělé lokální jídlo, ale také krb, vířivku a saunu, které jsou pro nás v tom sychravém období jak spása.. Mně je poslední dny totiž pořád zima a to i přesto, že piju hektolitry čaje a na nohou mám pletené ponožky.

Vánoční kampaně jsou v plném proudu a v MARION MARKETING jsme se za poslední 2 měsíce nezastavili. Jsem ráda, že máme hodně práce, ale také je důležité umět to vybalancovat, abychom mohli pracovat naplno. Chodím díky Multisportce pravidelně cvičit do fitka, hrát s kamarádkou badminton a minimálně 1 týdně se jdu ohřát do sauny i tady v Praze. Za 14 dní nás také čeká vytoužený výlet do Irska a já se už nemůžu dočkat toho, jaké to tam bude. Naším cílem je navštívit hlavně palírny whiskey, kterou máme s Michalem rádi a zajímá nás, jak celý proces probíhá. A i když nemám ráda zimnu a sychravé počasí, právě Irsko jsem chtěla vidět v té lehce pochmůrné atmosféře, kdy zalezete ze sychravého a šedivého venku do útulného baru nebo lokální restaurace. Také by tam už snad měly být vánoční trhy, tak se nemůžu dočkat!


Potřebovala bych si koupit šálu, tak stále vyčkávám na Black Friday. Já si na slevové akce obvykle moc nepotrpím, ale je pravda, že zrovna před Vánoci se BF hodí. Je to skvělá příležitost, díky který se můžou nakoupit nejen dárky pro naše blízké, ale také produkty o kterých víte, že je potřebujete. Skvělé na tom je, že zrovna u této slevové akce všichni víme, že přijde a kdy bude. Takže si na nákupy můžeme počkat a ušetřit nějaké peníze. Například na Notino již Black Friday probíhá, takže kro potřebujete doplnit zásoby kosmetiky, nebo si chcete pořídit něco dražšího, tak je právě teď ta pravá chvíle. Kromě dárků na Vánoce jsem si tu hlavně objednala do zásoby kosmetiku a moje oblíbené produkty, které kupuji pravidelně. Ať to je vitamín C od LipoCAskor, vitamíny na vlasy Venira, nebo zubní pasty Marvis, zubní kartáčky Curaprox, termální vodu Avene, odlakovač, sprchový gel, žiletky, atd.. No však to znáte.


Já většinou vánoční dárky kupuju mnohem víc dopředu, ale je pravda, že letos vyjímečně jsem trochu ve skluzu a mám jen hlavní větší dárky. Letos jsme si doma řekli, že to nebudeme přehánět, protože nás čekají mnohem větší výdaje. Tak jsem u toho nakupování celkem střízlivá.


bottom of page