top of page

Nový rok 2022

Do nového roku jsme skočili po hlavě, rychle a s nadšením. Nebudu tvrdit, že se na rok plný mých dvojek netěším, těším! Věřím totiž, že mi určitě přinesou štěstí, tak jako celý život!


Začátek roku s sebou přinesl samozřejmě i malé firemní změny a zároveň nové začátky a příležitosti. Takže naštěstí není tak klidný a nudný jak jsem čekala (a trochu se bála). Já hned ze začátku vyrazila také na západ k babičce a jako vždy si tam odpočinula. Miluju to, je to vlastně tak trochu můj druhý domov, hned po Praze. Vyrazili jsme s klukama na pivo, jako za mlada. Prošli se venku a já si užívala trochu volnějšího pracovního režimu.

Po návratu mě čekalo pár online networkingů, které jsem si řekla, že chci opravdu letos navštěvovat pravidelně - tedy pokud covid situace dovolí. Počasí sice není tak hezké, jak bych si představovala a i na horách je to se sněhem trochu bída, ale i tak se tam o víkendu chystáme vyrazit.


Také mě čeká velkolepá oslava narozenin s mojí kamarádkou a tak se těším a jako každý "normální" rok z toho celý leden žiju. Miluju totiž plánování a co teprve oslav a párty! To je moje radost! Jen díky tomu jsem leden a únor každý rok v klidu přežila bez depky, každý rok jsem se těšila a žila z různých oslav a sešlostí. Vlastně mám tohle období za běžné situace docela ráda. Chození na víno do útulných vinoték či hospůdek, období plesů, třpytivých šatů a mých narozenin. A ještě k tomu výlety na hory za sněhem, ze kterého je cítit klid a ticho.


Jenže je fakt, že letošní i minulý rok mám z aktuální situace docela respekt a tak se úplně nevystavuji velkému množství lidí. Doplňuji každý den dostatek vitamínů. Hlavně tedy doplňuji tyto vitamíny: C s lipozomálním vstřebáváním, vitamín D3 a green kombo (tedy chlorellu, zelený ječmen a spirulinu) + několikrát za týden přidám multivitamín. Díky spolupráci s Notino jsem si doplnila zásoby z jejich sekce "Zdraví" pro mě i Michala. No a hlavně se snažím hodně pít čisté vody a spát, aby tělo mělo pořádnou imunitu a umělo se o sebe postarat.

Můj recept na podporu imunity je hlavně dostatek spánku, hodně vody a doplňovat vitamíny
Můj recept na podporu imunity je hlavně dostatek spánku, hodně vody a doplňovat vitamíny

Začátek roku jsem si taky udělala docela radost. Nejprve jsem si k Vánocům jako odměnu za úspěšný pracovní rok + mým narozeninám udělala radost a koupila si vysněnou Prada Cleo kabelku na kterou jsem se dívala už od Dubaje. No a aby toho nebylo málo, tak od Archive Store i úplně nové stříbrné Maison Margiela boty, po kterých jsem také pokukovala, ale zvládla jsem odolávat, dokud jsem je nezkusila. Perfektně mi sedí a tak jsem je tam nemohla nechat. :D


Tím jsem si své nákupy vybrala tak na dva měsíce dopředu minimálně.. A doufám, že se situace bude zlepšovat, abych je aspoň ve společnosti adekvátně unosila!


bottom of page