top of page

Kde je to léto?!

Mám zatím celkem letní deficit! Chybí mi třicítky a krásné slunné dny. Těch opravdu letních bylo tak málo, že bych je spočítala na jedné ruce. A to do nich počítám i dnešní a včerejší.. Tenhle rok se mi slil do Vánoc - ledna - pak dlouho nic - duben a ten mi trvá pocitově až do teď. Kde je to léto?


Snažím se navnadit na letní náladu aspoň malými triky.

- Vyndala jsem všechny letní vůně. První příčku drží milovaný Tom Ford, od kterého mám na léto hned 2 oblíbené vůně - Soleil Blanc a Mandarino di Amalfi . Teď používám hlavně Mandarino, která je svěží, povzbudivá a hlavně lehká, takže ani v těch největších vedrech vás z ní nebolí hlava . Miluju její lehkost a ovocnou vůni, která ve mě evokuje moře.

- Chodím si při každé možné chvilce sedat na balkón a evokovat v sobě pocit, že to léto tady už prostě je! I když to zatím tak moc nevypadá...

- Snažím se využít každého hezkého dne a být ve volné chvilce venku.

- No a taky se chodím pravidelně nahřívat do sauny, kterou jsem si letos tedy extrémně oblíbila. :)

Tom Ford - Mandarino di Amalfi
Tom Ford - Mandarino di Amalfi

Mám už naplánované oblečení a outfity.

Veškeré outfity, které hodlám letos vynosit jsem si už naplánovala a vymyslela. Mám je uložené v telefonní složce a chci si jeden po druhém odškrtat. Třeba jako tenhle z minulého roku. Baví mě všechny pořád stejně, takže nemusím ani nic moc nového vymýšlet. Také nemám nutkání pořizovat něco nového (možná kromě plavek).

Takže jediné co mě opravdu mrzí je, že tentokrát nevynosím žádné festivalové outfity. Nějak se nemůžu pořád smířit s tím, že letošní léto bude bez festivalů.. Každý rok si říkám, že si ho musím užít, protože (přesně!!) člověk nikdy neví, kdy tam pojede třeba naposledy. (Třeba ho už nebudou pořádat, nebo nebude s kým jet, nebude tam hrát nikdo zajímavý. kámošky budou mít děti a jiné starosti, nebudou peníze, chuť nebo něco podobného a tak podobně..) Takže jsem strašně ráda, že jsem minulý rok vzala Míšu na Let it Roll, kde jsme si to tolik užili! A že jsem jela (už tak trochu tradičně) i na Rock for People. Oba festivaly bych ani letos nevynechala a tak doufám, že letos to bude ještě lepší a zvládnu třeba s holkama rovnou i Balaton sound. :)


Můj nejoblíbenější outfit z minulého roku
Můj nejoblíbenější outfit z minulého roku

My za několik týdnů jedeme do Chorvatska a tak jsem si začala plánovat a psát seznam věcí, které si chci vzít s sebou. Nejen všechny outfit, ale i kosmetiku a potřebné věci. Vyházela jsem staré krémy a objednala nové. Hlavně ty přírodní a šetrnější. O tom, proč přecházím na přírodní opalovací krémy, jsem se rozepsala v posledním článku. Seřadila si věci, které mi chybí a které jsou k moři potřeba. O tom se vám rozepíšu v příštím článku.


No a v neposlední řadě bych ráda lehkou letní změnu účesu! Už jsem se dohodla s mým vrchním kadeřníkem Vojtou z ReFresh studia, že bych ráda jen lehký a nenápadný sluncem žíhnutý melír, který by mi dodal letní vzhled. Chci mít vlasy jako od moře, jako od sluníčka a hlavně nenáročné na údržbu! Protože co si budem, já si na ten styling moc nepotrpím a jak vstanu, tak jdu. Užila jsem si s vlasama až až a teď už chci jen takové úpravy, které vypadají skvěle (nebo dokonce líp) když si moje vlasy žijí vlastním životem. :)

bottom of page