top of page

Můj červen v kostce

Léto je v plném proudu a my si to užíváme. Konečně je krásné teplo, sluníčko a můžeme chodit ven v lehkých outfitech a pantoflíčkách. My se konečně touláme po Jiřáku a není nám u toho zima. Sedíme si na kafíčku, prolézáme uličky a užíváme si to, než zase přijde podzim, protože se ani neotočíme a bude tu..

Tohle krásné počasí mě nějak láká nakupovat, takže se v rámci udržitelnosti musím trochu krotit. Ale nebudu lhát, letní outfity si užívám a protože je období milovaného lnu, tak jsem si objednala ve slevě dlouhou košili bez rukávů, na kterou se už opravdu těším, až jí vynesu! A protože je to vyloženě basic kousek ze 100% lnu, tak věřím, že mi ve skříni vydrží několik let.


Bohužel se mi zničila moje bílá pánská košile v Dubaji (jak bylo v Dubaji), takže chodím po sekáčích a hledám náhradu. Ale jsem celkem náročná, tahle co jsem měla byla tak skvělá, že jí málo co nahradí. Musí být z lehkého materiálu ze 100% bavlny, přes to nejede vlak a ještě k tomu v malé velikosti. Zatím tedy hledám velmi neúspěšně.. Ale věřím, že najdu! A snad dřív, než bude podzim..


Taky jsem si pořídila tohle boží světlý tričko, které je ovšem z tak lehké látky, až působí lehce průhledně.. Takže ho nosím spíš jen občas.. Ale outfit je to super, takže se chci podívat po nějakém podobném, jen z tlustější látky.. Ale oblíbila jsem si teď tento střih takových trochu "roláků" s odhalenými rameny a jsou to letos moje nejoblíbenější tílka. Já jsem obecně spíš tílková, košilová nebo mám ráda volná / over size trička s trochu delšími volnými rukávy lehce nad loket.


A v rámci spolupráce s CCC jsem si objednala takový super cool sandálky, tak se těším, že si je vezmu, protože jsou přesně můj styl a já aktuálně mám jen samé pantofle, což na řízení není úplně ideální a mě nebaví se pořád přezouvat.. :D


O víkendu jsme taky vyrazili na Orlík. Já to tam mám moc ráda. Je tam hezká příroda, asi hezčí než na Slapech, takže mám z každého výletu radost. Sice se nekoupu, protože nejsem úplně vodní tvor a pokud to není moře, tak do vody téměř nevlezu.. :D Ale miluju se u ní válet, koukat na ní, nebo když se poštěstí, tak se i projet lodí. Což samozřejmě znamená poctivé mazání! Takže aktuálně všude s sebou nosím 50+ SPF od Avene, protože se bojím alergie na slunce. Sice jsem jí nikdy neměla, ale stejně jako všechny jiné alergie může i tato vzniknout z ničeho nic a proto je důležité se poctivě chránit. Já používám produkty ze sluneční řady od Avene a dávám si hlavně pozor, abych je nenechávala dlouho na sluníčku a po každé sezóně je nekompromisně vyhazuji. Protože pokud krémy nosíte v horkých dnech (což předpokládám, že asi ano - na pláž nebo v kabelce), tak opravdu nevydrží do příštího léta a je nutné je vyhodit, abyste si nezadělali na malér.

Já taky chodím do coworkingového centra ScottWeber, které je v Karlíně a je to hrozně prima, protože konečně vyrazím mimo domov. Chodila sem se mnou i Ivanka (Cat&Cook), která akorát dopisuje 4 kuchařku, tak jsem byla ráda, že jsem tu měla parťačku! Hlavně teď přes léto je to super, můžu na terasu, nebo se procházet po Karlíně. A nebo rovnou vyrazit na kafe i s Jančou (Boulevarddeprague).


bottom of page