top of page

Poslední letošní koupačka?

Toto léto je po horké stránce opravdu výživné a kromě toho samotného horkého letního počasí, mám na mysli i ty šílené požáry, které jsou letos doslova všude po světě až mě to upřímně doslova děsí... A to i proto, že miluju léto a i horké dny jsou pro mě mnohem lepší variantou, než ty zimní, sychravé a pochmůrné, ale teda letošní extrémní počasí ve mě zanechává spíš hořkosladký pocit a ani nechci přemýšlet, co nám přinesou budoucí léta.

Ale protože se nám blíží léto ke konci, tak jsme si tento týden (zřejmě posledních třicítek tohoto roku) rozhodli užít co nejvíce a trávili jsme je hlavně venku a u vody. A to i v rámci pracovních činností, které můžeme dělat téměř kdekoliv na hotspotu (to je super výhoda). Udělali jsme si takový malý pracovní prázdniny a hned v pondělí jsme tedy vyrazili na zahradu a i přesto, že jsem celou dobu seděla ve stínu (a bohužel se zapomněla namazat), tak jsem si lehce spálila hrudník. Naštěstí mám doma Panthenol po opalování, který je v takových případech mou první pomocí. Obecně si vybírám krémy po opalování především hojící, ale spíš nechladivé, nemám ten chladivý pocit moc ráda, protože když se spálím hodně, tak je mi z toho akorát zima.

V úterý jsme vyrazili k bazénu, kde jsem už nevylezla ze stínu dokud jsem nechtěla do nebo z vody.


No a ve středu, to jsme měli úplně žůžo labůžo, protože jsme vyrazili na rodinný výlet lodí po Orlíku. Aspoň jednou za rok nás takhle vyvezou a jako správný milovník všeho s motorem i vodní čluny miluju, takže se na to těším skoro celý rok. Tentokrát jsme objeli oba 2 historické objekty a pak to chtěli zakončit na večeři v jednom místním hotelu. Akorát jsme měli smůlu a když jsme přišli v čas večeře, akorát se chystali večeře pro dětský tábory, no a ostatní hosty neobsluhovali až do 20h, tak jsme nakonec skončili v kempu na smažáku s hranolkama. Ale tak co, taky dobrý, jednou za čas. :D A takový dobrý smažák jsem neměla ani nepamatuju.


Sedět venku pod stromy a pracovat, to mi bude doopravdy hodně chybět. Miluju to a i když poslední roky nechodím moc pracovat na balkón, tak naopak jezdíme víc do parku, chodíme k rybníku nebo pracuju někde z kavárnové zahrádky. A když si představím, že nás už skoro za měsíc začne strašit opravdový podzim, sychravo a pak zase ta nekonečná půlroční zima, tak z toho začínám mít mírné deprese... Tohle léto pro nás bylo celkově trochu náročnější. Svatbou skončil shon a zábava - až na ten stres kolem jsme si to totiž doopravdy užívali. A také jsme do svatby měli celkem hodně cestování a zábavy s přáteli. A právě po svatbě nám pak přišlo, že nemáme v osobním životě moc do čeho dloubnout. Všechno jsme si vybrali totiž před svatbou. No, aspoň teď ke konci prázdnin se nám podařilo vyrazit do Berlína a v září bychom měli vyrazit i do Paříže. V plánu je také nějaká ta svatební cesta, ale protože to nechci zakřiknout, tak si jí nechám ještě chvíli pro sebe. :))



bottom of page