top of page

První jarní den

Ahoj,

dneska je K-O-N-E-Č-N-Ě první jarní den, na který se těším už asi tak od ledna, kdy mi zima začala připadat hrozně dlouhá…. Pokud ste četli můj minulý příspěvek, tak jste si asi všimli, že volám jaro všemožnými barvičkami, což u mě není moc zvykem. Mám radši minimalistický styl, ať je to kdekoliv, na čemkoliv.

Jenže prostě teď, jak je ta zima dlouhá a mně chybí sluníčko a kytičky a zelená příroda, se snažím domu přivést trochu jara. Proto mám na stole co nejbarevnější tulipány, vázu od Gaudího (z Barcelony, kterou jsem koupila v parku Guell, já jí tam prostě tenkrát nemohla nechat 😀 ). Taky nehty mám teď světle růžové, protože mi přijde, že je to taková přiměřeně jarní barvička. A také můj iPhone má růžový marble kabátek (kdo by měl o něj zájem dejte vědět – také o něj budeme brzo soutěžit – samozřejmě o nový ?, tak mi dejte vědět, zda se vám líbí nebo ne). ☺️

No a teď se vrátíme k dnešnímu ránu. Vstala jsem poměrně brzo a tak jako každý jiný den, jsem si udělala můj nejoblíbenější čaj (skoro nepiju kafe, zato miluji všemožné druhy čajů – sypaných). No a jelikož jsem objevila teď nejlepší příchuť bílého čaje (a to jsem člověk který si pořád zastával, že nejlepší čaj je klasický černý). Moje nová láska je LOV organic– bílý čaj s příchutí broskve a černého rybízu. Musí se zalévat jen 80 stupňovou vodou, jinak byste nedosáhli té výborné chuti. Nechávám ho louhovat tak 5min. Jelikož obecně nemám ráda sladké, tak čaj piju buď bez oslazení, nebo babiččiným šlehaným medem (půl čajové lžičky). A abych si to ráno udělala ještě lepší, dávám si ho do mého motivačního hrnečku s nápisem „A life without cupkakes is a life without LOVE“ – pro mě to sice moc neplatí, ale prostě je hrozně cute a bohužel pro mě, největší hrnek co doma máme.

Zbytek rána probíhal klasicky…obepsat nějaké komenty, zkouknout Instagram, namalovat, vyvenčit hafa a utíkat do školy.

Takže vám tedy přeji krásný celý den a doufám, že jste si ho nastartovali také tak příjemně jako já.

Pusu Martina


bottom of page