top of page

Rozlučka se svobodou

Letos to bude jedna svatba a rozlučka se svobodou za druhou. Proto jsem si pro vás připravila několik tipů, čím potěšit nevěstu. Kam vyrazit a jak vybrat ty nejlepší dárky.


My jsme dárek pro naší nevěstu s holkama vyřešily vzpomínkovou knížkou, do které jsme každá napsaly náš společný příběh, kde jsme se seznámily, co jsme spolu zažily a to celé doplnily o společné fotky. Nevěsta byla dojatá a je to krásná věc, která jí zůstane na celý život.


Pokud chcete dát nevěstě i svůj osobní materialističtější dárek, může být skvělou volbou právě dámský parfém. Vůně jsou úzce spojené se vzpomínkami. I proto si spousta nevěst pořizuje speciální vůni právě na jejich velký den. Aby jim ho navždy připomínala. Já osobně doporučuji vybírat spíš jemnější a decentní vůně, pokud si netroufáte budoucí nevěstě (nebo komukoliv jinému - platí to obecně na dárky) koupit nějakou pro ní neznámou vůni.


Pokud to chcete ještě dotáhnout k dokonalosti, můžete vybrat takovou vůni, na kterou se dá vyrýt díky gravírování i její jméno, datum, přezdívku, poděkování nebo něco jiného. To je dle mého jeden z nejkrásnějších hmotných dárků, které můžete třeba právě kamarádce na rozlučce se svobodou dát.

Parfémy s věnováním
Parfémy s věnováním

Pokud máte v plánu holčičí výlet. Určitě si budete chtít dát menší relax a jeden z večerů si užít jen zasloužený klídek pro vás všechny. Už tak je s blížící se svatbou spousta nevěst v příjemném stresu a tak je ideální nápad se nechat hýčkat a společně zkrášlit. A co je víc vtipného a zároveň efektivního než plátýnková maska pro všechny zúčastněné?! Můžete si vybrat z tolika značek, "funkcí" nebo barev, že je jen na vás, co si zvolíte. Princeznovská, se zlatem zlatá, s Darth Vaderem, se šnečím výtažkem, atd..


No a kdo chce trochu pikantnější dárek.. Erotické pomůcky napadnou asi téměř každého... :D


Co se týče zajímavých míst, určitě je dobré navnímat oblíbenou zábavu, kluby a bary nevěsty. Striptýz je dnes téměř přežitek a tak mám pro vás i jiné zajímavé tipy:


Pokud nejste z Brna, je na rozlučku se svobodou ideálním místem. Mnohem lepší volba, než třeba Ostrava. V posledních letech to v Brně žije a skvělých zážitkových barů a míst, kam jít tam najdete mraky. Můžete začít v zajímavém hotelu Anybody, který je zážitkem sám o sobě.


Pokud chcete slavit v Praze, záleží, co má nevěsta / popřípadě ženich rád. Zajímavý na rozehřání může být i Crazy Daisy, kde je kromě hezkého interiéru i uvolněnější atmosféra doplněná o zajímavé koktejly a tanečnice (oblečené!). :)) Pokračovat můžete na klasické tour de bar do Dlouhé, kde je jeden taneční bar za druhým. Jen je potřeba počítat s hodně lidma.


Pokud si nepotrpí na popíjení v barech, zkuste omrknout třeba piknik na míru nebo zážitkové restaurace či místa, kde se v menší partě můžete sejít a kromě konzumace alkoholu si odnést i hlubší zážitek na celý život. Mohl by být skvělou volbou na rozlučku i glemping nebo kurzy vaření.


No a v neposlední řadě si nezapomeňte vzít foťák nebo rovnou Instax, ať máte také nějaké vzpomínky. Určete jednoho člena týmu za ofiko fotografa (u nás jsem to byla - nečekaně - já :D), který bude mít focení na starosti. Ať pak máte jistotu, že se na to nikdo z vás nevyprdne. :)


bottom of page