top of page

Rychle všechno stihnout..

Celé prázdniny a letní měsíce se snažíme užít co to jen jde! Je to moje nejoblíbenější období z celého roku, a jak začalo teplo letos celkem pozdě, tak se mi zdá, že je to nějaké krátké a zase za chvilku budeme na 3/4 roku zavřený doma.. Což mě úplně neláká a vyvolává to ve mě pocit, že musím všechny rychle rychle než mi ujede vlak...

Užívejte si léto, dokud to jde!
Užívejte si léto, dokud to jde!

Už od Dubaje se snažíme chodit neustále na zahrádky, na kafe do parku, na procházky, na výlety, na jídlo (hlavně na jídlo!), ale i na drinky a s kamarády.


Letos není ani takové vedro, žádné 35 stupňové horké dny, takže se dá trávit čas venku bez větší újmy. Ale už jsem na to taky letos doplatila, protože jsem podcenila sluníčko (že se mi zdálo, že tam není moc vedro a tak) a tak jsem se samozřejmě spálila. Naposledy když jsme byli na Orlíku na lodi. A to jsem měla normálně namazaný nohy a košili. Jenže jsem zapomněla namazat si hrudník a tak se mi samozřejmě spálil.

Co si letos mažu opravdu hodně poctivě je obličej, protože jsem minulý rok konečně objevila jediný krém s SPF, který si můžu dát na obličej a neudělá se mi instantní akné. Jedná se o tónující hydratační krém, vlastně je to takový trochu BB krém (nebo mě to aspoň tak přijde, protože je lehce zabarvený, když si ho začnete po pleti roztírat) a zároveň má SPF 30, což je super, protože často mají max SPF 15 a to mi přijde dost málo. Je od značky Perricone MD, od které mám i krém pod oči a úžasný 2 balzámy na rty (jiný totiž už poslední 2 roky ani nepoužívám) a i když to není přírodní značka, tak musím říct, že jsem si tyto 3 jejich produkty opravdu zamilovala a už přes rok mají čestné místo v mé taštičce!

Ale zpátky ke krému. Je tedy pravda, že je trochu tmavší (mohli by ho udělat i ve světlejší verzi na zimu), takže je pro mě ideální spíš na léto, když chytnu barvu, ale přes zbytek roku je na mě moc tmavý (je to na slzičku vždycky, když ho po létě uklízím). Hezky se po nanesení vpije a po pár minutách se na obličeji "ztratí". Nečekejte žádný krycí makeup, je to opravdu jen takový lehoulinký fluid, který pleť sjednotí, ale učitě nezaplácne. Struktura je jakoby "našlehaná", takže nanášení je příjemný a velmi snadno roztíratelný. Jen vzhledem k tomu, že se jedná o kelímek, tak si předtím vždy důkladně umyjte ruce, ať ho nekontaminujete a nenanášíte si na obličej bordel!


Kromě Orlíku a různých jiných výletů jsme navštívili i pražskou ZOO. Prošli jsme jí skoro celou a bylo to po těch letech moc fajn. Naposledy jsem tam byla asi někdy před 4 lety a tak jsem byla ráda, že vidím, jakými změnami prošla. Některé pavilony byly zavřený a na ty ostatní se stála i fronta. Můj tip, pokud tam pojedete - tak zaparkujte dole na parkovišti u Vltavy a hned naproti je takový starý "statek" nebo co to je. Udělali tam ze staré stodoly prostor pro menší koncerty, jsou tam stánky s jídlem a paletové sezení. Můžete si tam dát i shishu, pro děti jsou tam prolézačky a celý prostor je fajn. No a jako bonus, když tam půjdete na drink po 19h, tak vám to tak akorát vyjde a vyhnete se i placení za parkování. :D

Šaty TAM ARA // Česká síťovka // boty Gino Rossi z CCC
Šaty TAM ARA // Česká síťovka // boty Gino Rossi z CCC

bottom of page