top of page

Srpen

Souhrn letošního léta a malé plány do konce. Je totiž až děsivé, jak to utíká. Pomalu bude polovina srpna pryč a já mám pocit, že léto teprve začalo. Kromě dovolené na Mljetu jsme si zatím nic moc typicky letního neužili. Netěším se na podzim a zimu a s vidinou omezeného cestování mi to přijde ještě horší, protože člověk jen těžko uteče někam do tepla.


Ahoj z kabinky v novém Levi's na Příkopech - boty Bottega Veneta / džíny Levi's / košile Dior / kabelka vintage Fendi

Zatím je tohle moje léto spíš pracovní, hektický, ale i přes všechny okolnosti moc fajn. Sice mi chybí festivaly, ale nakonec jsem si to vynahradila jinak. Dokonce jsme se s holkami rozhodly, že před příchodem podzimu vyrazíme ještě na dámskou jízdu do teplých krajin.


Taky jsme s Michalem stihli vyjet už 2x na Orlík, jednou na piknik o kterém jsem vám tu psala a jednou za rodinou. Vyšlo nám i počasí, takže jsme si to opravdu moc hezky užili.

Povozila jsem se v super káře (no posuďte sami. :) a ještě bychom rádi vyrazili na Orlí hnízdo, ale to uvidíme, jak nám vyjde čas a počasí.


Víte, že když se blíží podzim, nějak se toho léta nechci vzdát. Takže si občas vtáhnu svoje ikonické letní kousky a snažím si užívat poslední letní dny se vším všudy.

Třeba tohle je jedna z mých ikonických letních vůní! Tom Ford Soleil Blanc. Voní jako léto, opravdu krásně - hřejivě...Jako opalovací mléko, slunce, teplé letní večery... A hlavně strašně dlouho vydrží. Proto je to jeden z produktů, které ve mě okamžitě po použití vyvolávají pocit léta. A když je venku šero, klidně se s ní navoním i doma - hned mám pak lepší náladu.

Tom Ford - Soleil Blanc

Jediné, co jsem letos nestihla, bylo přečíst si pořádnou knížku. Teda jako jednu ano, ale Chovejte se jako kočka je tak strašně maličká knížečka, že to nepočítám... Sice jsem si na Mljet vzala rovnou 3, ale ve skutečnosti jsme tam pořád něco dělali a tak jsem si jen párkrát vzala Posledního kapitána na gauč k baru, když šel Michal cvičit. Takže už se cítím trochu trapně, že takovou malinkou a celkem tenkou knížku čtu takovou dobu.

Ale upřímně mám teď i problém s výběrem nějakého příběhu. Mám ráda holčičí romány u kterých člověk nemusí moc přemýšlet, jsou spíš zábavné a vtipné a opravdu se u toho zrelaxuji. Náročnější či seberozvojové knížky čtu moc ráda průběžně během roku, ale k moři bych si je teda nebrala :D ..


A taky jsem teda nestihla Prague Pride, což mě velmi mrzí, ale tak snad zase za rok!


Upřímně se mi v Praze letos poprvé i hůře tvoří obsah na sociální sítě. Je to asi z toho důvodu, že už není tolik času a tím pádem ani nápadů. Věnuji se jiným věcem, které mi nepřijdou buď dostatečně zajímavé, abych je sdílela, nebo jsou až moc soukromé a já se o ně dělit nechci. Nějak nemám potřebu sdílet na sítích úplně všechno (ať to dobré či to špatné), ale chystáme na září velké novinky a už se moc těším, až se s vámi o to podělím!


Nový Levi's na Příkopech a zeď od Pasta Oner (kalhoty Levi's / boty Bottega Veneta / košile Dior)

bottom of page