top of page

Svátky vánoční

Jak jsme si užili svátky? Co nám přinesl Ježíšek? Kde koupíte nejlepší vaječňák a co chystáme na Silvestra? Shrnutí posledních dní v posledním článku letošního roku.


Před Vánoci jsme to měli hodně na press. Vrcholila sezóna našim klientům, takže to znamenalo spoustu adhoc kampaní, callů i příprav spojených s vánočními svátky. Jediné volnější dny byly až od 22.12. To jsme konečně stihli ozdobit stromeček a také se trochu projít vánoční Prahou.


Vyrazili jsme i na Manifesto market, který na Florenci bude letos naposledy. To mě docela mrzí, měla jsem ho tam totiž nejradši. Zaparkovali jsme u Národní třídy a prošli se pěšky přes Václavák, Příkopy, Palladium až na Florenc, kde jsme si dali hranolky a horký vánoční koktejly. Já si dala gin s mandarinkou a pak ještě zkusila švestku s rumem. Oba byly výborný a hlavně tam byli moc milý barmani. Je tam krásná atmosféra, Vánoce, světýlka i iglů.

Doma jsme letos nic nepekli ani nepřipravovali, tak jsem aspoň koupila 2 vaječňáky a vánočku. Jeden vaječňák z Myšáka a jeden z Ippa cafe + vánočku. Můj tip na vaječňák je spíš Myšák - je méně sladký a opravdu moc dobrý!

K Vánocům jsme si letos řekli, že si nic moc dávat nebudeme, protože jsme si koupili během Black Friday televizi. Ale nechali jsme jí zabalenou a opravdu si jí dali až pod stromeček. Jinak jsme spíš doplňovali vzájemně chybějící zimní zásobu. Rádi bychom totiž vyrazili vyvětrat hlavu někam na hory. Takže já dostala vysněné fluffy palčáky z yaka od Noosconcept. Míša zase pořádný zimní boty z CCC shoes a kašmírový šál od TAM ARA.


Dva dny před Vánoci jsem si stihla koupit ještě třpytky na nehty, protože je jediné období v roce, kdy je vlastně doslova miluju! Můžu mít třpytivý nehty, stíny na oči, ale i oblečení. Ať se jedná o štědrovečerní outfit, nebo o silvestrovskou párty. :D Ty třpytky jsou nejlepší věc! Ani jsem nečekala, že s nimi budou nehty tak skvělý! Profesionální doplňky má značka NeoNails. Najdete od nich spoustu třpytivých prášků, které stačí nanést na neuschlou vrstvu laku, jemným štětcem přebytek z nehtu "smést", počkat až zaschne a pak jen nějakým vrchním/Top Coat lakem zafixovat. Je jedno, jestli tento proces uděláte s normálním lakem, nebo s gelovým/hybridním lakem, který zapékáte UV lampou.

Na Štědrý den jsem si oblékla dlouhou úzkou třpytivou sukni po babičce. Beru jí už téměř tradičně a mám jí hrozně ráda. Doplněnou o černou lněnou košili, aby mi bylo hezky, ani teplo ani zima a hlavně abych se během celého náročného dne nepotila.

Na Silvestra mám naopak v plánu třpytivé džíny nebo top. Ještě jsem se nerozhodla. :D A asi to rozseknu až dle pocitů v ten den.


Letos třpytky velí letošní zimní sezóně, tak se nebojte s nimi nakombinovat i váš outfit. Pokud se necítíte na náročnější kombinace a nechcete to přehnat, volte spíš decentní kombinace pouze s jedním třpytivým kouskem. To je trefa na jistotu, pokud si s třpytkami nevíte rady. Například pokud zvolíte celo-třpytivý kousek, který má mít hlavní pozornost, zbytek outfitu vybírejte pouze jednobarevný, matný a tlumený, ať to nepřekombinujete moc. Totéž platí o doplňcích. Pokud zvolíte třpytivý top, kalhoty nebo sako, už k tomu nepřidávejte výrazný pásek či kabelku.

Třpytivé líčení nebo třpytivé nehty pak slavnostní či párty outfit hezky doladí. :)


Já například miluju třpytivé stíny doplněné o tmavě hnědou nebo černou linku. To je už moje klasika. Hravě mi s tím pomůžou správné líčící štětce a paletka očních stínů třpytivých a matných od GA-DE o které jsem vám už psala několikrát. :)





bottom of page