top of page

Válení

Aktualizováno: 4. 5. 2020

Válení v posteli. Válení na gauči. Válení na balkóně. Válení na trávě. Válení na dece. Válení u vody. Válení u bazénu. Válení na pláži. Seřazeno dle možné dostupnosti.



Já se momentálně nejradši válím na balkóně - pokud je ta možnost. A Kryšpínek očividně také. :D

Ale stále pevně doufám, že bude v následujících 3-4 měsících naděje i na válení u moře a představuji si sebe, na opuštěné plážičce, u průzračného moře, kam jsem se tak moc chtěla podívat už loni, ale bohužel to nevyšlo. A letošní situace také zatím nevypadá nějak zvlášť šťastně, ale já pořád věřím. Protože věřit je potřeba, jinak bychom se z toho všichni zcvokli...


No, ale kdyby ne, tak hodlám trávit léto, alespoň někde u vody v Čechách. No uvidíme. Necháme se překvapit tím, co nám život letos nadělí.


Čekala jsem, že mi alespoň tím dostatkem spánku zmizí ty obří kruhy pod očima, které mám celý život, ale bohužel.... Jsou tam pořád! A ty vrásky taky.. :( Takže jsem jim vyhlásila válku a aktivně začala útočit proti kruhům a vráskám pod očima. A protože jsem doma a mám čas, tak poprvé v životě dodržuji naprosto pravidelnou péči o oční okolí.

Pod oči na večer používám Yage, o tom jsem vám psala minule. Ale na den jsem nic neměla a s ničím, co jsem do teď zkusila, jsem nebyla spokojená na 100 %, takže jsem se musela po něčem podívat.


Pořídila jsem si tedy již před měsícem na Notino antioxidační krém pod oči od značky Aēsop.

Je to australská značka nejvyšší kvality na rostlinné bázi. A tak přišel čas, udělat malou recenzi a měsíční zhodnocení.


Tento krém zjemňuje a hydratuje oční okolí a ještě k tomu krásně voní. Je dobré, nechávat ho v do 21 stupňů - já ho mám v ledničce a ta studená aplikace je pak velmi příjemná. I celá struktura je příjemná a hedvábná.


Hlavně je to upřímně jediný krém pod oči, který splňuje moje náročná kritéria - nedělá mi alergii a je určen i na den (na oční okolí jsem extrémně citlivá a z 80 % mě produkty pod oči pálí, nebo mi po nich rovnou vyskáče vyrážka). Což jsem hledala dost dlouho... Když jsem totiž našla jeden od Avene, který mi jako jediný zatím vyhovoval a byl na den, tak se mi po následné aplikaci korektoru začal na kůži žmolkovatět a musela jsem tedy použít vždy jen jedno z toho... No a tak jsem se rozhodla, že zkusím tohle. Značku jsem vůbec neznala a cena je celkem vysoká, ale za kvalitu se prostě platí.


Používám ho, jak jsem již psala, cca měsíc. Nemůžu sice říct, že bych viděla nějaké velké změny jako zázračné zmizení vrásek a kruhů pod očima a tak, ale za mě prostě a narovinu plní 100 % funkci denního krému, což je - hydratace, snese ho moje pleť a nedrolí se po aplikaci korektoru.


Takže já jsem spokojená a můžu vám ho s čistým svědomím doporučit! A vzhledem k tomu, že je to pro mě naprosto neznámá značka, která u mě zabodovala hned prvním produktem, tak už přemýšlím, co od ní vyzkouším příště. :)


Aesop - krém pod oči
Aesop - krém pod oči


bottom of page