top of page

Září a s ním přichází změny

Máme tady shrnutí měsíce, což mě přivedlo na myšlenku, že zase utekl jako voda a já si vůbec neuvědomuji, že bude říjen.. Podzimní deprese, zima, sychravo a všechny ty moje neoblíbené věci jsou právě před námi. Období kožených bund je tady.. Co jsem si uvědomila, proč jsme byli na výletě v Brně a jaké změny v mém životě aktuálně plánuji?

Džíny Levi's // Boty Prada // Košile Gant ze sekáče
Džíny Levi's // Boty Prada // Košile Gant ze sekáče

Vyrazili jsme do Brna, kam jsem byla pozvaná jako jeden z hodnotitelů Gourmet Brno. Co všechno to obnášelo a jaké to bylo vám sepíšu zase jindy, čekám ještě nejprve na jejich vydání, abych tady neprozradila nějaké stále tajné informace. :)


My jsme si celý pobyt moc užili a kromě restaurací a barů jsme navštívili také wellness Maximus Resort, který opravdu doporučuji spíš navštívit pouze svou krátkou návštěvou, popřípadě jídlem než tam i bydlet. Ale o tom také příště. Tentokrát jsme tam neměli žádné pracovní schůzky, ale měli jsme hodně svojí práce, takže jsme přes den pracovali a do města vyráželi opravdu až k večeru.


Je to teď nějaké hektické, člověk toho moc nenaspí a ještě k tomu je dost ve stressu. Což se samozřejmě odráží i na mém výrazu, očích a pleti. A přeci nikdo nechce oteklá víčka a váčky pod očima! Proto teď (ještě o něco víc než obvykle) pečlivě dodržuji nejen péči o pleť, ale i poctivou hydrataci očního okolí. Naučila jsem to i Michala a po tom, co jsem mu darovala kosmetiku Avant se pravidelně maže taky!


Posledních pár let se na nás upřímně dost podepsalo, máme (naštěstí) hodně práce, dějí se kolem samé rychlé změny, stress, no a to všechno má na člověka větší vliv, než si kolikrát chceme vůbec připustit. A zatím co já trpím na vrásky kolem očí, Michal zase na nateklé a fialové kruhy pod očima. Takže občas vypadáme jak 2 zombie. :D

Aktuálně mám před sebou ještě výlet do Madridu, na který se těším skoro půl roku, ale protože tam nebudeme mít moc volného času, tak si myslím, že to ve finále bude také trochu hektičtější dovolená. No a já poslední dobou opět cítím, že bych potřebovala zvolnit a trochu se "uklidnit". Proto jsem si naordinovala pravidelné cvičení jógy a saunování..


Ale stress není jediná věc, proč jsem si do "to do listu" zařadila aspoň 1x týdně pravidelně jógu, kam se snažím chodit opravdu poctivě, pokud to je v možnostech. Moje celodenní sezení na židli, které aplikuji v posledních 2 letech mnohem víc, než jsem byla zvyklá (za což může nejen korona, ale také moje práce) se začalo odrážet na stavbě těla a postoji. Všimla jsem si, že chodím víc shrbená, zkroucená, mám "vyvalené" břicho a povolené svaly. Docela mě to jednoho dne vyděsilo, když sem se podívala do zrcadla a viděla se z profilu..


Také jsem si uvědomila, že letošní léto se u mě neslo v duchu alkoholového dýchánku a náš výlet do Brna, kdy jsme chodili po 5 nejlepších barech tomu akorát dodalo korunku. Přehnala jsem to v posledních týdnech s alkoholem tak, že když si nějaký představím, tak už nemám na mé oblíbené víno nebo koktejly chuť jako obvykle, cítím, že si potřebuji dát opravdu detox.. A prolejvat se vodou.. Tak snad mi to vydrží. :D




bottom of page