top of page

Biorezonance

Aneb boj (nejen) za krásnou pleť pokračuje. Co je biorezonance? Jak to funguje? A funguje to vůbec? Nebo je biorezonance podvod? To všechno se vám tady pokusím popsat. 

Předem říkám, že já nejsem žádný odborník, takže článek je psán z mého úhlu pohledu, jak biorezonanci chápu a vidím já a jaký mám na to celé názor. Snažím se proces popsat co nejvíc pochopitelně a vysvětlit ho podle mé osobní zkušenosti.

O Biorezonanci jsem slyšela od Kristýny (z projektu @ZaNormalníHolky) a Venduly J. se kterou jsem se o tom pak bavila a opravdu si to chválila. Obě trpí na špatnou pleť stejně jako já a léčba jim prý opravdu dost pomohla, tak jsem se rozhodla, že to prostě musím zkusit taky.

Problémy s akné

Ty mě trápí od malička, nikdy jsem neměla úplně skvělou pleť a v pubertě se to zhoršilo asi 10000%. Tak jsem při možnosti výběru hormonální antikoncepce (dále jen HA) zvolila tu silnou na léčbu akné. Pomohlo to a já byla spokojená (i když i tak se sem tam nějaký pupínek udělal). Jenže po 9 letech jsem se ji rozhodla vysadit a pak nastalo peklo. Od té doby zkouším všechno možné (od dermatoložky, přes přírodní produkty, atd.) a stálě žádné zlepšení. Hlavně cítím, že tělo potřebuje vyčistit a definitivně se zbavit té chemie a hnusu z HA. Fotku toho jak špatné akné jsem měla si myslím, že není potřeba dodávat a každý z nás si to umí představit.

Zázemí a klinika

Jsem z Prahy, tudíž jsem hledala biorezonanci v Praze. Kliniku vo2max najdete v Karlíně (Sokolovská 651/136a) v krásné zástavbě nových cihlových budov. Vejdete nejdřív do jejich příjemné kavárničky, která funguje rovnou jako recepce. Takže nemusíte sedět v čekárně, ale prostě si sedíte v kavárně (to na mě udělalo velký dojem, protože já nemám ráda ten pocit, že jsem jak u doktora – mám z nich hrůzu) a vyplníte dotazník ohledně vašeho zdraví (klasika v podobě prodělaných vážných nemocí, alergií, atd.).

Biorezonance


biorezonance Praha


Průběh

Pan doktor je strašně fajn a všechno vám celou dobu vysvětluje, popisuje a říká co to přávě dělá, takže najednou se vám zdá, že jste u něj už po desáté a rozumíte tomu. Také se ptal na nějaké doplňující informace o mém zdraví (třeba jak často se potím, zda mi je spíš často zima nebo horko, atd.)

A po celou dobu používá pouze kovové (vodivé) věci, které zapisují do počítače informace o vodivosti vašich orgánů (tím zjistí v jakém jsou stavu).

Co je pro mě důležité, tak celé to probíhá bez injekcí, bezbolestně a je to vlastně taková příjemná metoda jak zjistit svůj zdravotní stav. (nesnáším injekce)

První sezení je hodně orientační a nemůžete ani očekávat, že vyjdete z ordinace naprosto uzdraveni. Sezení trvá cca 2h. Chvilku máte ruku položenou na zlaté destičce a chvilku na zádech jiný „snímač“. Pro mě asi nejzajímavější část byla, když jsem držela (vždy v jiné) ruce kovovou rukojeť a on přikládal jinou kovovou část (propojené přes počítač) na konečky mých prstů. Na tomto základě počítač vydával různé zvuky, které určují, v jakém stavu orgán je. Opravdu to zjistilo, že mám například špatné plíce (prodělala jsem v dětství 2 zápaly plic a měla bych používat nějaký inhalátor), což pro mě bylo šokující, že to je takhle znatelné a ten počítač to zjistí na základě frekvancí. Naopak ledviny na které se snažím dávat pozor mám v naprostém pořádku. Takhle mi zjistil několik zajímavých stavů orgánů.

Jak biorezonance probíhá?


Kovová destička a počítač


Když jsme se tedy dostali k mému problému, což je ta špatná pleť, tak mi doporučil nějaké bylinky a na čištění pleti Tariku (masku, kterou již používám od Eccevita). Ona se mi pleť teď trochu zhoršila, ale to je prý ze začátku v pořádku, protože vytahuje ty nečistoty.

Na konci sezení vyndá pán z počítače náplast s kokovým plíškem, který vám naplepí pod pupík. Náplast mám mít na sobě 2-3 týdny.

Další sezení mám za 2 měsíce a to se budeme zabývat už konkrétněji tím mým problémem.

UPDATE po druhé Biorezonanci

Na druhou Biorezonanci jsem šla na začátku října. U mě v tu dobu probíhala docela podzimní deprese. Nic se mi nelíbilo, nic mě nebavilo, byla jsem naštvaná, zpruzelá a nepříjemná…

Naštěstí pleť byla o něco lepší než v létě (takže výsledek je viditelný). Jen tedy nedokážu posoudit, jestli je to i trochu tím, že jsem na obličej přestala používat naprosto veškeré věci (krémy, oleje, gely, atd). Jediné co používám, když si opláchnu obličej vodou, tak pak ho přestříkám Termální vodou od Avéne. Dělám to každý večer i ráno. Snažím se na něj moc nesahat a pokud zrovna nemám PMS, tak bych řekla, že je ta pleť znatelně lepší.

Co mě ovšem překvapilo po té druhé Biorezonanci nejvíc, že se mě pan doktor ptal, jak se mám a tak, já mu říkala, že jsem teď taková demotivovaná a nic mě nebaví. (Asi to poznal, tak jsme se ani moc nebavili, v porovnání s první návštěvou a proběhlo to celé dost rychle. Jak jsem byla mimo, tak jsem se zapomněla i objednat na další návštěvu.) Každopádně, do druhého dne, mě tahle příšerná nálada opustila (po týdnu!!) a tak si říkám, že to na mě mělo tento pozitivní účinek asi i v tomto směru.

Takže za mě určitě doporučuji Biorezonanci vyzkoušet! Kromě bylinek, které dostanete předepsané, jsem nebyla od té doby ani nemocná, pleť je lepší a celkově se cítím spokojenější.

Pokud budete mít nějaké dotazy na průběh, nebo cokoliv, ráda vám odpovím. 🙂

bottom of page