top of page

Biorezonance

Už jsem vám tu jednou o Biorezonanci psala. Jak tedy pokračuji a co se u mě za ten půl rok změnilo? A taky trochu zhodnocení vysazení hormonální antikoncepce.

Teď je to více než 3 roky, kdy jsem vysadila hormonální antikoncepci a bylo to nejlepší rozhodnutí mého života. Hodně jsem se toho bála a nevěděla jsem, co čekat. Všude jsem četla strašný věci, co mě může potkat, až ji vysadím, no a vzhledem k tomu, že jsem měla vždycky problémy s pletí, byla jsem smířená s tím, že to přijde. Naštěstí změny chování nepřišly, spíš jsem od té doby poprvé poznala, co to je mít normální cyklus, kdy jste náladová PMS a podobně. Takže ano, je to trochu šok, ale to prostě k ženě patří.

Co se pleti týče, tak po vysazení se první 3 měsíce nic moc nedělo, tělo to totiž zatím nezaregistrovalo a až potom se mi obsypalo čelo a hrudník, to po 2 měsících zmizelo a následovaly pupeny na obličeji. Ty se se mnou táhly asi 2 roky… Bohužel. Někdy minulé jaro, se mi začaly přesouvat na ramena a záda (to jsem nikdy předtím neměla). Taky se mi objevila cysta. Mám myom, ale ten jsem měla už při HA, ale od té doby se čas od času objeví cysta, která během následující menstruace zmizí (naštěstí). No každopádně to bylo znamení, že se s tělem něco děje a tak jsem se rozhodla začít s tím něco dělat.

Na kožní už nevěřím a na přípravky na pleť tuplem ne. Zkusila jsem snad všechno a většinou mi to akorát zhoršilo. Teď už chápu proč. Ten můj problém totiž není povrchový, ale vychází zevnitř. Z rozházeného organismu, vyplavování nečistot, které v těle mám a tak jsem se rozhodla uzdravit hlavně tělo a nesoustředit se na pleť.

Slyšela jsem o Biorezonanci, co to je a jak funguje si můžete přečíst v minulém článku. Je to vlastně forma medicíny, která vám pomůže zlepšit celkové zdraví vašeho těla, orgánů a imunity. Ale nečekejte, že udělá vše za vás, je to také o vašem přístupu k životu a sobě. Pohyb, zdravé jídlo, pravidelné pití čisté vody, spánek, radost ze života a tak.. Vždyť to každý moc dobře víme.

Musím upřímně říct, že akné z obličeje se mi od té doby dost zlepšilo. Jasně, není to ideální a asi nikdy nebudu mít pleť jako dětskou prdelku, ale s tím jsem se smířila. Občas se mi udělá akné na tváři, nebo na krku (nechápu, tam jsem ho také nikdy neměla), ale už je to mnohem, mnohem lepší. Jsem na tom stejně jako když jsem brala HA (a tu jsem začala brát právě kvůli tomu a byl to můj největší strašák, když jsem se rozhodla HA vysadit). Momentálně mě trápí už jen ty záda a na těch stále pracujeme.

Na Biorezonanci jsem byla teď tedy po 3. Poprvé někdy v srpnu, podruhé v říjnu a teď jsem šla na konci února. Příští návštěvu plánuji na květen. Vlastně i pan „doktor“ byl nadšený, když viděl, že se mi pleť opravdu zlepšila. Tentokrát mi vzal i kapku krve z prstu (to teda nevím přesně k jakému rozboru bylo, ale určitě k něčemu, příště se na to zeptám :D). Náplast s plíškem jsme dali tentokrát za krk, protože na břiše to v létě bylo na nic (v plavkách a tak se mi to opálilo a bylo to často mokré z vody a tak).

Návštěva v klinice Vo2Max je vždy příjemná a já odcházím nadšená, zrelaxovaná a plná energie.

Dá se tam i zaparkovat, je to blízko metra a mají moc hezké prostory. Návštěva trvá kolem 1,5-2h a je to pro mě vlastně i trochu forma relaxace. Buď můžete odpočívat a klidně si dát 20 😀 a nebo třeba jako já, si půjčit a číst nějakou zajímavou knížku. Doporučuji návštěvou a objednáním moc neotálet, protože se musíte objednat tak 2 měsíce dopředu.

Dělejte vše co můžete pro to, abyste byli šťastní.


A starejte se o svoje zdraví těla i duše.


Outfit:

Tričko a náušnice z trhu v Los Angeles // kraťasy Levi’s // pásek Gucci // pantofle Hugo Boss // kabelka PBG studio // hodinky Storm // brýle Chloe z BigBrands // klobouk z obchůdku ze Santa Barbary

bottom of page