top of page

Březen do postele vlezem

A to doslova a do písmene.. Jsme doma už přes týden a půl nemocný a od začátku roku Michal po 3 a já teď po 14 dnech. Přijde mi, že to je absolutně nekončící stav, který se skoro ani nelepší. Takže všechny naše plány spadly. Měly jsme jet na hory, já měla naplánované schůzky a místo toho sedím na zadku v posteli a už mi to leze na mozek.


No opravu! Za ten týden a půl jsem z nouze viděla tolik reality show, co za celý život ne! Na Netflixu jsem viděla od Circle přes Too Hot to Handle úplně všechny série a s každou další vyloženě cítím, jak mi klesá IQ. :D Ale upřímně, nebyla jsem schopná dělat kromě válení se a koukání na nenáročné pořady vůbec nic. Ani na práci jsem skoro nesáhla - prostě to nešlo...


Taky jsem za ty 2 týdny během nemoci úplně rezignovala na nějakou denní rutinu. Žádné krémy, žádná péče.. Já vím.. Ach jo.. Neměla bych. Ale kupodivu to pleti zas tak moc nevadí, protože je na tom celkem dobře. Jediný co, tak se mi udělala vyrážka pod pravým okem. Na tu jsem trpěla dřív celkem dost, hlavně z počasí nebo když jsem měla nevhodný krém pod oči. Ale poslední roky - dva už sem nic takového neměla, tak mě to teď trochu překvapilo. Mám také bohužel dost popraskané rty. Takže péče o rty je pro mě v zimě nutnost... V zimě na to trpím docela dost (během roku vůbec), tak si na noc dávám pořádně výživné sérum, které působí skoro jako maska. Hrozně moc mi pomohla od CBD Star intenzivní péče na rty. Tuhle značku jsem zařadila do své rutiny a musím říct, že mi jejich regenerační balzám i bleskurychle zahojil odřený nos od rýmy.

Ale zajímavé je, že asi týden nebo dva (mezi nachlazením 1 a nemocí 2) jsem měla hrozně špatnou pleť, a bylo mi divný, co to jako je... Takže je zřejmé, že jsem měla nějaký bacil v těle ještě před vypuknutím chřipky, protože se mi dělaly kromě osypaného čela i velké podkožní akné na obličeji, hrudníku i zádech a to se mi (díky bohu!!!) už pár let také nedělá..


Úplně jsem zapomněla, že se blíží MDŽ! Nemám totiž moc pojem o dnech.. :D Ale my to doma stejně nějak zvlášť neslavíme. Pokud jste na tom doma stejně a váš milý zlatý na MDŽ trochu prdí. udělejte si radost samy! Můžete vyrazit do sauny, nebo samy se sebou na kafíčko. Já jsem se objednala hezky tématicky na kosmetiku (musela jsem jí už 1 přesunout), tak se moc těším, až si po těch 14 dnech udělám den sama se sebou, hezky se obleču, nalíčím aaaaaaaaaa vyrazím do města! A pokud nemáte čas a prostor na takový beauty den, můžete si ho udělat samy se sebou aspoň večer. Pusťte si hezký film (nebo nějakou blbou reality show na Netflixu - třeba doporučuju HOT novinku Perfect Match :D), dejte si masku na obličej, zapalte svíčku, udělejte si čaj nebo skleničku vína a na chvilku vypněte! A když to budete chtít dovést k dokonalosti, kupte si někde v květinářství malou kytičku - vždyť je nemusíme jen dostávat! Když si jí koupíte samy, máte jistotu, že si koupíte přesně takovou, jaká se vám bude líbit! Tak krásný MDŽ nám všem milé dámy! ❤️


bottom of page