top of page

Konečně léto

Dočkali jsme se! Po té dlouhé době, nekonečné zimě, příšerném roce "domácího vězení" a sociální izolaci je to konečně tady! Léto! I když jsem ještě před skoro týdnem seděla na Jiřáku v zimním kabátu, tak teď bylo pár letních dní a já doufám, že to tak zůstane aspoň do půlky října!


Opravdu mě teď děsila představa, že je konec května a my máme pořád 13 stupňů. Zatímco jiné roky jsme byli už v březnu na Matějský v tílku, tak letos nás ta zima pěkně vytrestala. Jediný kdo z toho má radost je nejspíš příroda. Ta se aspoň hezky zazelenala. :) No a když si člověk řekne, že máme už zase jen červen, červenec a srpen, občas hezký září, ale pak už nás čeká zase jen nekonečná zima, tak to není úplně povzbudivý.

Každopádně mám z hezkého počasí takovou radost, že jsem neodolala a pořídila si několik typicky letních věcí! A mám z nich obrovskou radost!


Jako první je krémovo-bílý outfit! Hedvábně lehké kalhoty z viskózy a tílko v rolákovém střihu jsou mé oblíbené kousky, takže byla jen otázka času, kdy to pořídím v jiné než černé. Jen se teď modlit, ať je hned neušpiním.. :D Michal mi řekl, že jsem jako vyměněná. :D Haha. Očividně ta změna barvy dělá své. I když aspoň doplňky musím mít v černé, ať jsem to já. Ta velká kabelka i boty jsou z CCC a ikonické brýle YSL.

No a protože je konečně horko a ty pravé letní dny se teprve blíží, tak jsem si udělala zásobu mého asi úplně nejoblíbenějšího skincare produktu - termální vody od Avene. Já jí mám tedy v zásobě během celého roku (používám jí po odlíčení i ráno před líčení i během dne). Mám tu největší (celkem obří) doma v koupelně a ty nejmenší v každé střední i větší kabelce. Tu střední velikost mám vždycky na cestování. Oba se s tím sprejujeme v horkých dnech jak pominutý a já si do dnes myslím, že se tenhle produkt kvůli zdravým minerálům podílel na uzdravení mé pleti a akné. Samozřejmě, že to nebylo jen díky termální vodě, ale od té doby, co jí používám jako finiš po vyčištění a odlíčení pleti, kdy pleť na ještě opláchnu vodou z kohoutku, osuším obličej do ručníčku (čistého!) a pak jí na závěr osvěžím dávkou termálky, tak jí mám mnohem lepší, než dřív. A termální voda je skvělá nejen na pleť, ale i na tělo, například po oholení, spálení od sluníčka i svědění pokožky.

Na jaře jsem se stala ambasadorem CCC a jejich značky Gino Rossi, tak jsem si mohla vybrat tyhle úžasný kožený pantoflíčky, který hned první den krásně změkly a jsou z nich úplné bačkůrky. Ta měkká kůže je prostě strašně pohodlná! No a na kabelku dostávám chválu od prvního vynošení! Opravdu je skvělá, protože se do ní vejde vše, jen klasicky jako v každé "hermionině" kabelce se pak v ní hůř dohledávají konkrétní věci. :D Bohužel kabelka už s největší pravděpodobností není v prodeji, ale boty jsou - a teď dokonce ve slevě (jen ať to nemate, ve skutečnosti to jsou žabky a ne pantoflíčky, což jsme nevěděla, ale mě to naštěstí nevadí).

bottom of page