top of page

MBFW2020

Fashion Week 2020 je v plném proudu, všude je spousta přehlídek, zajímavých inspirací a outfitů. Jsem moc ráda, že jsem se jich mohla zúčastnit a tak i vás přenést na skvělé 3 přehlídky.


Pěšková / Dovala / Pešková


Daniela Pešková měla krásnou minimalistickou přehlídku plnou kousků, které bych si na sebe vzala snad okamžitě. Krásné materiály, barvy i styl byly naprosto fantastický. Udělala na mě největší dojem!


Denisa Dovala oproti tomu měla víc umělecké zpracování a velmi originální a propracované modely, inspirovala se svým vlastním obrazem, který jsme dostaly na informačním letáčku.

Zoltán Tóth měl přehlídku ve spojení s Levi's a propracovanost detailů byla prostě skvělá, stejně tak jako celá show. Vybrala jsem na ukázku mé favority.

Všechny přehlídky byly famózní a jsem moc ráda, že jsem mohla být jejich součástí.


Jediné co musím vytknout je výběr extrémně hubených modelek, což bylo u některých slečen tak moc, že to nešlo přehlédnout díky odhaleným modelům. Myslela jsem, že tento "trend" je již pasé po xy kauzách, které (nejen) novinami proběhly, ale zřejmě ne. Neříkám, že každá přehlídka musí vždy zahrnout všechny konfekční velikosti, plusize modelky či veškeré barvy pleti, ale myslím, že vybírat si slečny, které jsou vyloženě nezdravě hubené, prostě není v pořádku.


Letos jsem měla připravené 2 outfity. Asi vás nepřekvapí, že byly opět v tmavých barvách s hlavními kousky od českých návrhářů, vždy doplněné Leviskami, kabelkou baguette Fendi a pantoflemi Dr.Martens. A samozřejmě černá rouška od TAM-ARA.


Na přehlídky v sobotu jsem vynesla spíš letnější variantu, protože bylo ještě krásné teplo.

Variabilní košili od Lay Sedlákové, kterou nejraději nosím takto rozvázanou.

Balloon jeans od Levi's


V neděli na Zoltána Tótha & Levi's jsem si vzala už trochu teplejší outfit, také protože, že to bylo v noci.

Hlavní roli hrál kabátek/bunda od TAM-ARA, kterou jsem měla už na akci Aboutyou před rokem, což si možná někteří pamatujete. Je velmi tmavě modrý - až černý. A jsem do něj zamilovaná tolik, že jsem se rozhodla si ho po FW rovnou odkoupit. :D

Levi's Ribcage Wide Leg.



Líčení (vzhledem k tomu, že nejsem žádný expert na extravagantní líčení a často se v něm ani necítím dobře), jsem tedy volila typicky podzimní a pro mě tak trochu běžné každodenní. Hnědé a přirozené odstíny jsou pro mě naprosto ideální a protože jsem celkem konzerva a snažím se udržet si ve své kosmetice částečný minimalismus, tak když si nějaké produkty oblíbím, používám je klidně roky.


Obočí si upravuji už poslední roky tužkou od Couleur Caramel.

Miluji oční stíny v tužce, protože aplikace je nejen rychlá, ale také se všude vejdou, můžete je vzít s sebou do kabelky a úprava je velmi rychlá snadná i během dne. Tentokrát jsem klasické hnědé stíny v tužce od Maybelline (které mám asi 4 nebo dokonce 5 let a jsou vyloženě nekonečné :) doplnila o třpytivé hnědé stíny v tužce od Sisley.

Řasy vždy natočím pomocí kleští a řasenku už roky používám Avene - krásně je rozčeše a neslepí, také vydrží dlouho a je i pro citlivé oči.

Korektor pod oči jsem si nyní pořídila od Ere Perez.

A pleti dodá přirozenou "šťávu" a hlavně nutnou SPF 50 ochranu Perricone MD (o kterém vám povím hned příště).

A balzám na rty z Líčírny od přírodní značky Ilia.


Článek vyšel ve spolupráci s Notino.



bottom of page