top of page

Podzimních 50 odstínů šedi

Podzim je tu a s ním i zachumlání do huňatých dek, hřejivých svetrů, vlněných čepiček, horkých čajů (které já piju stejně celý rok), pálení svíček, těžkých vůní a v mém případě i tmavých odstínů, více než obvykle.

Vlněný kabátek od TAM ARA // Kabelka Bottega Veneta // Džíny Levi's // Boty Gino Rossi
Vlněný kabátek od TAM ARA // Kabelka Bottega Veneta // Džíny Levi's // Boty Gino Rossi

Dokonce i moje nehty uvidíte v sychravých měsících hlavně tmavé, černé, tmavě zelené, šedé, "asfaltové", ale vyjímečně i bordó nebo naopak absolutně "nude" v pudrových odstínech. Je to období, kdy se nebojím experimentovat s třpytkami a tak si vybírám i lehce třpytivé odstíny, které moje převážně all black outfity hezky oživý. Na listopad jsem si vybrala zelený s jemným třpytem. Pokud si nehty zapékáte UV lampou jako já, našla jsem skvělé gelové laky od značky NeoNail Super Powers a mé nejlepší odstíny jsou jednoznačně Find Freedom se třpytkami nebo Dream Life.

No a pokud si potrpíte na klasické, tak je skvělý set, právě mých oblíbených odstínů od NOBEA Day-To-Day konkrétně sada Evening Shades.


Kromě hezkých nehtů je potřeba taky častější krémování rukou. Ono co si budem povídat, takový set pro "hezké ruce" je i vhodným dárkem. A pokud zvolíte v balíčku spíš neutrální odstíny a jemné vůně krémů, tak určitě uděláte radost každé ženě v rodině.


*Tip na balíček:

Pokud si nejste jistí, jaké barvy udělají radost, stačí vybrat neutrální laky na nehty, ideální jsou bezbarvé (třeba tzv. vrchní ochranný či zpevňující lak) a pudrové odstíny. Těmi se nikdy netrefíte vedle.

Když budete chtít zazářit a balíček udělat trochu luxusnější, můžete vybírat z dražších značek. To je totiž něco, co většina lidí ani nečeká, že vůbec na trhu existuje. :)

Balíček doplňte o sadu ekologických pilníků, ideální jsou ty měkké od Diva & Nice Cosmetics.

Stačí k tomu vybrat malý krém, který se vejde do kabelky, třeba od značky Grown Alchemist.

A když k tomu přihodíte i od stejné značky čisticí gel na ruce, tak celý balíček jen pozvednete. :)

Celý balíček můžete na Notino nechat rovnou zabalit do dárkového balení přímo při objednání.

No, abych byla upřímná, ani mi nepřijde, že jsou za rohem Vánoce. Máme tolik práce a akcí, že mi to tak rychle utíká. Také to krásné podzimní počasí, které se letos nad míru vyvedlo, mě vlastně zaseklo myšlením v září a ani mi nepřijde, že říjen ze pryč. Užívali jsme si to, jak to jen šlo. :) A vytáhla jsem dokonce i své letní botičky od Maison Margiela.

Spoustu dárků už mám koupených a spíš finalizuji poslední dárky. Dělám to tak již několik let, nemám čas ani chuť stresovat se a běhat po obchodních centrech praskajících nepříjemnými a uspěchanými lidmi. Pamatuji si, že táta jednou musel auto nechat v OC a dojet si pro něj až večer, protože se tam vytvořila nekonečná kolona a lidé stály na výjezd přes hodinu... To mě vyděsilo tak, že od té doby mě tam v předvánočním čase opravdu nedostanete! :D

bottom of page