top of page

Poslední říjnová procházka Prahou

Tak jsme o víkendu vyrazili ven. Chtěli jsme podpořit restaurace a obchody, které to už tak neměli letos jednoduché a teď je to ještě horší.. Využila jsem situace a po více než týdnu se dala aspoň trochu do kupy, hezky se oblékla, namalovala a něco nafotila.


Minulý týden mi přišly konečně moje nové boty. Chtěla jsem si pořídit nějaké ankle boots, ale nechtěla jsem za ně dát tolik peněz. Pohybují se od 4-20 tisíc a ty, které se mi líbily stály asi 7, no a upřímně já si myslím, že to je stejně trendová záležitost, jako byly třeba pár let zpátky ugly shoes, nebo Cult Gaia... Takže jsem za ně nechtěla dát tolik. No a pak mi Jana poslala odkaz na AY, kde měli poslední kus od Edited a ještě k tomu v mojí velikosti! Shodou náhod jsem si večer předtím uložila slevový kód nějaké influencerky, takže mě ve finále spolu se slevou vyšly asi na 2900, což už pro mě byla přijatelná cena za zimní pevnou obuv.


Takže jsem je vytáhla hned na první procházku.

Zbytek outfitu se skládá z kabátového saka z Textil house za 20 kč (!!!), vlněný svetr s rolákem z Arket a džínů z Levi's. No a vintage kabelky Fendi.

Zbytek outfitu se skládá z kabátového saka z Textil house za 20 kč (!!!), vlněný svetr s rolákem z Arket a džínů z Levi's. No a vintage kabelky Fendi.

Jeli jsme na Jiřák s nepřesným cílem. Chtěla jsem udělat nějaké fotky a taky podpořit nějakou restauraci a odvést si jídlo domu. Úplnou náhodou jsem během parkování narazila na tuhle celkem cool stěnu. A protože jsme už měli pěkný hlad, tak jsme se rozhodli vyzkoušet pro nás něco nového. Na Google jsem našla KRO Kitchen, kde dělají česká jídla v trochu netradičním provedení. Vedle toho je ještě BeerGeek bar, kde prodávají skvělá piva, takže jsem si k té české mňamce vzala i belgický pivo! To já mám totiž nejradši. No dala bych si to klidně znovu, když o tom teď píšu. :D

Samozřejmě abych neděsila všechny lidi, které potkám, tak jsem nahodila i fazónu. Nalíčila jsem se mými oblíbenými hnědými stíny z paletky GA-DE Velveteen s trochou třpytek. Musím uznat, že se teď za poslední půl rok stala mou nejoblíbenější paletkou, protože má opravdu krásné odstíny v mých oblíbených přírodních barvách. Můžete si vybrat matné i třpytivé a přitom je celkem malinká, takže se s ní i dobře cestuje. Sytost stínů záleží na vrstvení i na tom, čím je nanášíte. Já mám odstín 47 Nude In The City. Ale musím uznat, že se mi ty kombinace líbí snad ve všech odstínech a typech této paletky.

Člověk teď potřebuje trochu prozářit a taky odvést pozornost od té hrozné pleti... A to pravidelně čistím pomocí Foreo i teď, když jsem doma. Věřím, že v tom nejsem sama a vlastně ani nevím jestli je to víc z těch roušek, nebo že jsem doma a nechodím do sauny, ani moc ven (maximálně jedu někam pro oběd), a špatná nálada tomu taky moc nepřidá..


Snažím se pořád nepropadat panice a nějak se pokouším vytěsnit ty negativní informace. Už poslední týdny jsme byla co nejvíce doma a opravdu vůbec nikam nechodila (maximálně pro ten oběd) a doufám, že to bude brzy v nějaké "únosné" normální situaci.. Začínám už pomalu přemýšlet nad vánočními dárky, protože určitě se chci vyhnout jakýmkoliv nákupům v obchodních centrech...


Tak mějte pohodový týden a hlavně se z toho všeho snažte nezbláznit!

bottom of page