top of page

Vánoce za rohem

Vánoce klepou na dveře. Měli jsme tu první sníh a celá Praha bliká a svítí. Jaký je prosincový start a závěr tohoto roku? Abych byla upřímná, je to trochu jízda. Věděli jsme, že to bude náročný, ale přidali se k tomu ještě nemilé záležitosti mimo práci a tak se to všechno sešlo najednou. Vánoční čas není můj nejoblíbenější už několik let, ale i tak se ho snažím si užít, jak jen to jde.

Bunda Black Noble // Džíny Levi's // Kabelka a boty Gino Rossi z CCC Shoes
Bunda Black Noble // Džíny Levi's // Kabelka a boty Gino Rossi z CCC Shoes

Vyhýbám se nákupům na poslední chvíli a tak nakupuji během celého roku. Nerada to honím na poslední chvíli a taky se nerada tlačím v obchoďáku. Vánoční čas se tak ve volných chvílích snažím trávit čas s nejbližšími, nasávat vánoční atmošku s horkým moštem v ruce a trávit čas spíš venku delšími procházkami městem. Miluju vánoční Prahu. :)


Ale protože trpím na popraskané a suché rty, musím na nich v zimě pořád něco mít. Ale nemám moc ráda barevné rtěnky s velkým krytím. Proto sahám spíš po balzámech s jemným zbarvením, nebo hydratační rtěnkou, pokud je v přirozenějším odstínu. Nejradši mám Perricone MD nebo Ere Perez. Obě značky ode mě už znáte a jsou v mé kosmetické taštičce letitými stálicemi. Třeba tohle je příjemný hydratační balzám, který jen lehce tónuje rty.

*spolupráce s Notino

Využili jsme minulý týden jediného sluníčka a vyrazili nafotit nějaké fotky do zásoby. Ještě že nám to tak hezky vyšlo. Já jsem ten den stihla i sklidit balkón, nandat novou girlandu a ostříhat ještě kvetoucí muškáty. Teď budou mít malý fóliovník z bublinkové fólie na balkóně - tak jsem zvědavá, jestli to přežijou. Jiné roky jsem je vždycky vyhodila, nebo odvezla k babičce do sklepa. No a hned druhý den začalo sněžit. Měli jsme to jen tak tak. :D

Outfit z fotkek na IG sklidil celkem úspěch, což jsem ráda. Minulé roky jsem chodila spíš zahalená a celou zimu v tom stejném - hlavně ať mi je teplo. Neměla jsem náladu vymýšlet nějaké kreace, což je asi pochopitelný, když už jsme takovou dobu zavřený. Letos sice vzhledem k situaci taky nikam nechodím, ale minimálně si užívám vymýšlení outfitů na procházky po Praze.


Letos si nějak ujíždím na podpatcích, což jsem myslela, že už se u mě nikdy nevrátí. Ale vybírám si jen pohodlné, spíš nižší a kožené. Díky spolupráci s Gino Rossi jsem si mohla vybrat opravdové skvosty a musím říct, že jsou všechny boty od nich opravdu super! A z žádných podpatků mě nebolí nohy ani na kostkách v Praze. Kabelka je také Gino Rossi.


Ovčí bundu mám z minulého roku z tureckého e-shopu Black Noble a jsem fakt nadšená, že jsem si na ní počkala! Je skvělá a opravdu hřeje.


No a široké, zvonové a dlouhé džíny Levi's mám hned ve 2 barvách (šedé a modré) a jsou TOP TOP TOP!


Příště vám dám ještě nějaké rychlo-tipy na vánoční dárky, ať máte inspiraci, pokud je ještě stále nemáte a bojíte se, že už to nestihnete. :) Nebo se nechte inspirovat tipy na dárky z minulého roku.


bottom of page