top of page

Čištění pleti

Už jsem vám minule psala, že jsem se začala opravdu pořádně starat o svou pleť. Docela tomu přispělo, že se mi začaly dělat vrásky a také to, že jsem konečně našla přírodní, luxusní a českou kosmetiku YAGE, která mi na mou pleť sedí a nedělá žádnou neplechu. Takže si pleť čistím pravidelně spolu s FOREO a musím uznat, že takhle hebkou a hezkou jsem jí snad neměla ani s hormonální antikoncepcí.

Foreo Luna 3 a večerní péče o pleť
Foreo Luna 3 a večerní péče o pleť

Už mi rukou prošlo mnoho čisticích pomůcek.

Bohužel mi pleť spíš zhoršily. Dřív jsem zkoušela třeba konjakové houbičky, které si všichni chválí a bez úspěchu (a to jsem se o ně fakt starala a vyvařovala jsem je), nebo různé rotující kartáčky či čistící hlavice (třeba na mém multifunkčním epilátoru Braun) a podobně.


Když jsem tedy dostala do ruky Foreo, neměla jsem ani chuť ho zkoušet. Nemám ráda, když nějaký produkt vidím všude. Spíš na mě působil jako další předražený kus plastu, který má akorát dobrou reklamu. Když jsem ho tedy dostala (a to rovnou 2x za sebou), radši jsem ho vždycky poslala dál a prodala, protože jsem k tomu byla zaprvé dost skeptická a za druhé (jak jsem už psala) mi podobné věci dělaly s pletí spíš zle.


Jenže když jsem ho dostala po 3 (tentokrát jako dárek k Vánocům od míšovo sestry), tak jsem si řekla, že ho teda asi zkusím. Dostala jsem od ní ten mrňavý cestovní Luna Play. Byl mi docela sympatický, protože je za příjemnou cenu, všude se vejde a upřímně jsem už po prvním vyčištění měla pleť mnohem hladší, takže jsem byla opravdu překvapená. Začala jsem ho používat pravidelně spolu s čistícím gelem a světe div se, už ho mám několik měsíců a stále funguje a pleť je boží!


Proč Foreo?

Foreo je vyroben ze silikonu, který je antibakteriální, tudíž mi opravdu nedělá žádnou neplechu a je voděodolný. Ten můj Luna Play je bohužel jednorázový, takže až se vybije, tak půjde do koše. Já jsem z Foreo nakonec tak nadšená, že jsem se rozhodla, pořídit si velký na doma a pak tedy v budoucnu i menší na cestování. Vybrat si ovšem z toho obrovského množství byl pro mě celkem oříšek.

Takže jsem zatím sáhla po Luna 3, která je opravdu velká - takže jí mohu používat i na moje záda, která to potřebují bohužel také :(, je s protivráskovým účinkem a nabízí se ve 3 variantách dle vaší pleti (pro citlivou, normální nebo smíšenou). Vybrala jsem si fialový typ, pro citlivou pleť a ty štětinky jsou opravdu oproti tomu předchozímu (Play) naprosto jemňounké a delší. Dá se propojit s telefonní aplikací, která vás navádí při čištění pleti, abyste ani jednu část nevynechali. Na druhé straně jsou takové vlnky, které slouží jako masážítko. S tím vám také pomůže aplikace a navede vás, jakým způsobem a kde masírovat. Na výběr máte několik možností.


Dávám vám sem i k porovnání štětinky i velikost obou dvou přístrojů a já si asi příště brousím zuby na Foreo Fofo, který je inteligentní a malý (ale ne zas tak moc jako Play) - takže ideální na cestování. No a abych nezapomněla, tak Foreo není jen pro holky, ale mají také speciální pro muže, který má trochu hrubší štětinky a je přizpůsobený právě pro mužskou tvář. :)

Porovnání Foreo Luna 3 a Foreo Luna Play
Porovnání Foreo Luna 3 a Foreo Luna Play

Takhle vypadá můj koutek s péčí o pleť na ráno i večer. A nic víc nepotřebuji :)
Takhle vypadá můj koutek s péčí o pleť na ráno i večer. A nic víc nepotřebuji :)

bottom of page