top of page

Mooyyy

Česká tvorba je krásná a když mám možnost a něco mě zaujme, ráda vám to představím. Minulý měsíc jsem objevila krásné šperky v showroomu Mooyyy a tak bych vám ráda ukázala nějaké zajímavé kousky. Momentálně probíhá na mém Instagramu soutěž o jeden jejich šperk.

V showroomu najdete šperky od několika českých designérek. Každá kolekce je originální a nápaditá a já si opravu nemohla vybrat.

Na první pohled jsem se zamilovala do šperků ELEMENTS se znaky elementů. Voda, Vzduch, Oheň a Země. Měla jsem jasno o zlaté variantě a tak jsem dlouho nevybírala. Můj element je vzduch. Jsme Vodnář jako vyšitý a můj kluk je Váha, takže i on je vzdušný element. Taky proto jsem vybrala právě tuto kolekci do soutěže.

Soutěžit můžete u fotky na mém Instagramu @marblogcz a podle sebe si zvolíte element i barvu šperku. Stříbro, pozlacené stříbro nebo pozlacený růžovým zlatem. Soutěž probíhá ZDE.

Druhou věc, kterou jsem si odnesla byl černý prsten, ze stejné kolekce (Náhoda? Nemyslím si. 😀 ) Element Ether – černě rhodiovaný.

No a teď k samotnému showroomu Mooyyy, který najdete v Martinské ulici u Uhelného trhu. Je zážitek jít se tam jen podívat a musím uznat, že mi tato spolupráce udělala velkou radost.

O tento řetízek probíhá soutěž na mém Instagramu


Showroom Mooyyy


Šperky od českých designérů


bottom of page