top of page

Oblíbené produkty aneb co by u nikoho nemělo chybět

Každý máme nějaký oblíbený produkt. Něco, bez čeho se náš den neobejde. Muži toho mají z pravidla méně. My ženy naopak více. Něco je pro obě pohlaví stejné! Co máte rádi vy a bez čeho si nedokážete představit žít? Také mám pro vás v článku odkaz na soutěž, který můžete využít právě k nákupu svého oblíbeného produktu, nebo zkusit něco nového, co byste si třeba sami nikdy nepořídili.


Nejprve tady máme takový unisexový základ :D


Pro mě jsou na prvním místě zuby. Od té doby, co jsem měla rovnátka a zažila si s nimi víc než 4 roky neustálého doktorského zásahu jsem na zuby fakt ras. Čisté a hezké zuby jsou prostě základ a u mě přes to vlak nejede. Takže kvalitní zubní a mezizubní kartáčky spolu s pastou jsou prostě nejdůležitější!


Hned po tom vůně a deodorant! Taky celkem unisex. Smrdět by neměla ani žena ani muž! Já se tedy přiznám, že doma deodorant ze zdravotních důvodů nepoužívám, ale když jdu ven, tak je to se spodním prádlem to první co oblékám. A parfém to poslední, co beru když jdu z domu. Taky proto mají vždycky 1-2 sezónní parfémy čestné místo na komodě v předsíni. To abych nezapomněla, když odcházím z domu.

A teda fakt nesmíme zapomenout na ruce! Ať to je naprosto samozřejmé mytí rukou, opečovávané nehty (nikdo neříká, že musí být nalakované), nebo hydratace - hrubé a popraskané ruce často bolí nejen majitele. :)

Upřímně, nikdy bych nevěřila, pro kolik žen jsou opravdu důležité hezké mužské ruce.


Dále tady máme produkty, které by měl mít oblíbený každý (nebo alespoň, pokud chce být stále mlád) :D


Péče a hydratace je jedním ze základů, jak si udržet krásný a mladistvý vzhled.

Hlavně tedy péče o oční okolí, to je podle mě totiž nejzásadnější část obličeje, která prozradí vaše roky. Já jsem vám už psala minule, že používám Aesop, který jsem si moc oblíbila na den. A pak olejniček od Yage, který mám naopak na noc.


I pro pleť je zásadní hydratace! A to nejen zevnitř, ale i z venku. Proto používám pravidelně termální/hydratační vodu a pleť přes den i noc hydratuji díky Yage.


Ale abych nezapomněla, každý má své oblíbené dekorativní kosmetické produkt/y


Na to, jaké máte rádi vy, jsem se vás také ptala u soutěže, která momentálně probíhá na mém Instagramu Marblog o 2 vouchery v hodnotě 1000 kč do e-shopu Notino.


Já bych se jednoznačně neobešla bez řasenky. Mám hrozně velký oči a kruhy pod očima a když si je nezvýrazním, tak vypadám jak když jsem od někud utekla. :D Řasenka musí být šetrná a hlavně řasy neslepovat - nechci vypadat jak mrkací pana.


Další můj top produkt je korektor - ráda bych ho vynechala, ale bohužel. Moje pleť není a nikdy nebyla (a zřejmě ani nebude) jako dětská prdelka a ty kruhy pod očima mám už asi taky na věky. Takže pokud nechci děsit lidi na ulici, bez toho se neobejdu!


No a v neposlední řadě nějaká lehká rtěnka. Nic extra výrazného. Spíš přirozené odstíny.

Zapojte se do soutěže na mém Instagramu Marblogcz
Zapojte se do soutěže na mém Instagramu Marblogcz


bottom of page