top of page

Klasika Chloe

Vůně jsou pro mě nezbytnost. Miluju je už od dětství. Pamatuji si, že moje první voňavka byla od Barbie v modré lahvičce. První dražší voňavka pak od Cacharel Amor Amor. Od té doby jsem se posunula dál a miluji hlavně niche a extravagantní vůně, nebo nesmrtelné klasiky. A když se řekne klasika, vybaví se mi jen pár vůní, které za ně považuji a jednou z nich je bezesporu Chloe. Klasická, pudrová, jemná a přesto výrazná Chloe.


Chloe.

Pamatuji si, když vyšla. Pracovala jsem v parfumérii a tahle vůně strhla takový boom jako žádná jiná. Dodnes ji poznám na sto kroků od nositelky a vždy mi připomene tohle krásné jarní období. Měla jsem to moc ráda a podle mě, bych si lepší brigádu na střední ani nemohla přát. A láska k parfémům a kosmetice mi zůstala. A vlastně jsem tak trochu zůstala díky blogu i v oboru (i když maskérka ze mě už zřejmě nebude :D).


Chloe je tak krásná vůně, že snad neznám člověka, kterému by se vyloženě nelíbila. Voní všem. A proto je to také jedna z dobré volby, pokud chcete ženě pořídit kvalitní vůni, ale nevíte, jaká je její oblíbená. S klasickou Chloe totiž určitě našlápnete vedle. Nemusí to být váš oblíbený styl, ale i tak vás tato pudrově-květinová vůně prostě okouzlí. Evokuje ve vás ženskost a rafinovanost. Eleganci a šmrnc. Její krásný a čistý flakon je jeden z nejpovedenějších vůbec. V jednoduchosti je krása a to je přesně Chloe.

Hlava - Pivoňka, liči, frézie

Srdce - Konvalinka, magnolie, růže

Základ - Ambra, virginské cedrové dřevo


Od jejího prvního vydání uběhlo 11 let a přesto se drží na prvních příčkách v oblíbenosti a jen tak ji nic nesesadí. Prodává se k ní spousta doplňků, čehož milovnice mohou využít a vytvořit si doma celou sadu ve stejné parfemaci od krémů přes mýdla. Také jsou již dostupné její další verze jako těžší či lehčí, abyste si mohly zvolit dle nálady, ale neměnily styl. Za mě ovšem stejně vede takhle základní klasika, která se hodí na každou příležitost, na den, na večer, na zimu i léto.


Není proto divu, že jí teď na jaře miluje tolik lidí. I já jsem letošní jaro podlehla a občas se s ní v karanténě navoněla i doma. Abych si připomněla, jak krásné a voňavé může jaro být. :) A také tématicky doplnila můj outfit při prvním posezení s holkama v parku, které jsme měly minulý týden.


Ve spolupráci s ElNino kde máte momentálně k nákupu jakéhokoliv produktu značky Chloe dopravu zdarma a navíc i dárek - tělové mléko.

Džíny Levi's // Sako Textilhouse // Kabelka Bottega Veneta // Brýle Balenciaga // Boty Dr.Martens
Džíny Levi's // Sako Textilhouse // Kabelka Bottega Veneta // Brýle Balenciaga // Boty Dr.Martens // Tričko (Lyocell) AY

bottom of page