top of page

Avéne event

Včera jsem měla díky Avéne možnost, podívat se do Glass baru, který je v Tančícím domě (kdo tam ještě nebyl, doporučuji, protože výhled stojí za to!)

Můžu říct, že to bylo úžasný…. Bylo nás tam asi 10, z těch nejznámějších můžete znát asi českou Miss a blogerku Natálii Kotkovou (The Nattiness) , Beauty blogerku GetTheLouk, youtuberku Carrie Kirsten, Annu Šulcovou, nebo třeba Zorku hejdovou. 

 

TEN výhled! TO pohoštění! TEN výhled! TY drinky! TEN výhled! TA kosmetika! TEN výhled!

 

Opravdu se jim to moc povedlo. ?? Také podle toho, jak jsme se všechny shodly (nebo aspoň všechny s kým jsem se o tom bavila) si Avéne, vybralo ten nejtématičtější a nejhezčí možný plácek na uspořádání eventu.

Dekoraci zvolili opravdu roztomilou, od rybky v akvárku ?(venku byly samozřejmě plastový, jinak by se uvařily, takže ochránci, můžete být v klidu), po načančané muffinky?, které mi bylo dokonce líto ochutnat.

Den si vybralo Avéne tematicky, protože byl den oceánů (8.6) ???, tudíž jsme měli i zajímavou přednášku o oceánech, také sluníčku ☀️, opalování, kůži a lehce vědomostní soutěž. Jen teda chudák slečna, na sobě měla neopren, což jsme jí moc nezáviděli, přece jen se udělalo docela vedro.

Co se mě týče, měla jsem velkou radost, protože nejen, že mám Avéne jako značku strašně ráda (Hlavně proto, že jsou jejich produkty opravdu kvalitní a já si na kvalitní kosmetice zakládám, což je pro mnohé možná vysvětlením, proč je v mé sekci „Beauty“ tak málo článků, já jsem totiž v kosmetice taková malá konzerva.), ale také jsem se seznámila s (pro mě) novými tvářemi.

No pokud chcete vidět rozbalování dárečku, podívejte se na dnešní stories na Instagramu.

Produkty:

Úvodní fotkaKompaktní make-up 

Eau Thermale ve spreji  (můj TOP produkt a dělaj několik velikostí) 

Tónovací minerální fluid SPF 50+

Krém Anti -Aging Suncare SPF 50+

 

Kalhoty – Levis / Tričko – Trussardi / Boty – DKNY / Kabelka – Hugo Boss / Brýle – Gucci

 

No a teď něco trochu vtipnýho (kdo mě sledujete na IG, tak už jste to viděli, ale já to prostě musím napsat i sem) : Včera v noci, se mi zdál sen, že jsem dostala jednu rybku ? v maličkým akvárku. No, tak mě docela pobavilo, že přijdu do baru a na stole rybka v  akvárku ?. Vyjdu na terasu a tam další pidi akvárko. Tak si říkám, to je mi, ale náhodička, ale tak hodně značek má rybičky (například i La Mer). No a pak když event skončil, tak si tak nastoupím do tramvaje ? a na další zastávce (u Náplavky) nastoupí skupinka veselých lidí a slečna drží v ruce (no to byste neuhodli) ??? akvárko a v něm rybku ????!!!

bottom of page