top of page

Miluju BIO

To je vlastně pravda a začínám se pomalu, ale jistě přesouvat čím dál víc k BIO a přírodním produktům. Nejen pouze na vlasy a kosmetiku na pleť, ale rozšiřuji i jiné produkty. Teď jsem testovala dekorativní kosmetiku a šampon z webu milujuBIO. Tak mám pro vás haul s produkty, kterým jsem neodolala a musela je vyzkoušet.

Šampon s hnědým cukrem

Jak jistě víte, žádné jiné šampony, než ty přírodní už prostě nepoužívám. Je tomu tak asi 6 let a od té doby si vlasy nemohu vynachválit, krásně narostly a vypadají 100% líp. Vybrala jsem si tento šampon s hnědým cukrem na objem a suchou pokožku. Je od Dásnké značky Urtekram. Vůně je jemná a příjemná a vlasy jsou opravdu krásně nadýchané.

Stíny

Vybrala jsem si troje stíny. Všechny v přirozených hnědých odstínech. Ta paletka 4 stínů je od značky Benecos (č.002 coffee&cream), kreslí opravdu velmi jemně, takže se dá hezky vrstvit a vytvoříte tak i nenápadný přirozený odstín.

Stíny Couleur Caramel už mají pigmentaci sytější, což mi vyhovuje víc. Ty velké (odstín 006) jsou světle šedé a matné. Ty maličké jsou s lehkými třpytkami (odstín 162).

Také jsem si vybrala tužku na obočí s kartáčkem na učesání. Mám (odstín 120).

Rtěnky v tužce

Jsou také od značky Couleur Caramel a kreslí celkem sytě. Čekala jsem spíš něco jako lesk. Mám světlejší (odstín 410) a tmavší (odstín 404). Ta tmavší mi vyhovuje víc. Já mám aplikaci rtěnek a lesků v tužce celkem ráda, přijde mi ta manipulace s tím trochu lehčí, tady si ovšem stejně musíte dávat pozor, protože jsem vybrala výraznější odstíny a tak si je netroufnu annášet bez zrcátka.

(Příspěvek je sponzorován)

bottom of page