top of page

Summer vibes

Já jsem si tady pro Vás připravila moje nejoblíbenější #summervibes.

První moje zamilovaná věc je tenhle zavazovací, krátký top, který jsem nosila celý Let It Roll festival a vy jste se na něj taky hodně ptali. Teď momentálně miluju tyhle crop trička a svetříky i ty zavazovací a už se vůbec netěším na to, až bude podzim, protože mi vadí, když není 30stupňů a fouká mi na záda a ledviny. Takže si to užívám co to jen jde, teď v létě a pak už budu mít smolíka. Tenhle top je z NA-KD.com a hodila jsem Vám se přímo odkaz na něj. Jediné co mě trochu mrzí, tak jsem se nepodívala na složení a je to dost umělá hmota. S kódem „marblog_20“ máte 20% slevu na nákup.

K tomu se náramě hodí dlouhé trojúhelníkové náušnice ze Storm. Protože letošní léto se nese v duchu doplňků a to i vrstvení, až téměř přehnanému. Ať na rukou nebo na krku a tyhle náušnice dělají hezký devadestátkový efekt.

No a co teprve moje letošní, nejoblíbenější brýle z Butik Optique od značky Giorgio Armani z kolekce Runway. No a co si budem, kvalitních brýlí není nikdy dost. Tyhle jsou hodně extravagantní a zajímavé, což já u doplňků ocením. Zelená barva je moje barva letošního léta (i když podle Instagramu to vypadá spíš na modrou).

Pak jsem bohužel neodolala a pořídila si ve slevě krásný sandálky Moschino z Beltissimo (viz úvodní fotka). Bohužel mi hned první den nejvíc odřely nohy, tak nevím co teď. Jestli ustřihnout tu zadní část (která mě dře) a udělat z nich pantofle, nebo ještě počkat. (Možná jsem je neměla zahrnovat do #summervibes , ale krásný prostě jsou!) No a protože jsem od jara koukala na nějaké pantofle (Givenchy, Fila, Hugo Boss, atd.), tak nakonec vyhrály tyhle od Hugo Boss, právě také ve slevě, takže mám radost, protože jsem na ně chodila koukat fakt dlouho.

Další moje velká nezbytnost je vůněTom Ford Neroli Portofino, kterou jsem pořídila na Notino. Je to unisex, která vydrží tak strašně dlouho, jako snad žádná jiná. Tom Ford je velmi kvalitní a všechny jeho vůně jsou extravagatní a jedinečné, ale tahle je TOP, žádná jiná vůně na trhu není podobná (a věřte, že to mám v merku, když jsem dělala asi 4 roky pro dodavatele vůní do čr). Je unisex (pro muže i ženy) a je celkem výrazná, takže jí stačí opravdu stříknout pouze 1-2x. Další velké plus je v tom, že je od této vůně celá řada produktů (deodoranty – tuhý i sprejový, sprchový gel, tělové mléko, tělový olej), takže je dobré pořídit si alespoň stejně vonící deodorant, ať se vůně vrství a vydrží tak o dost déle.

No a v neposlední řadě jsem si zamilovala misku Circle 29 z Clap Design (kterou teď v létě používám na zmrzku a v zimě budu používat na horkou polévku). Miska má dvojité sklo, které izoluje teplotu a jidlo v misce si pak tu svou udrží o to déle. Je téměř kouzelná, protože v dřevěné části je umístěný magnet, takže při servírování se nemusíte bát, že vám lžička upadne, miska je také rafinovaně umístěná v „jamce“ aby nespadla. No a co je úplně nejlepší, tak je od českých designérů.

bottom of page