top of page

Zhodnocení zimy

Aktualizováno: 15. 1. 2020

Zima nám pomalu končí a tak jsem si říkala, že by bylo fajn podělit se s vámi o nějaké zhodnocení. Možná jste si všimli, že jsem byla teď trochu méně aktivní. Tak se tedy podělím o pár novinek.


Dopsala jsem konečně diplomovou práci. Bolelo to, ale je hotovo!

Taky usilovně pracujeme na dokončení mého velkého projektu, který se táhne už rok a půl a musím říct, že mě to začíná lehce unavovat. Až to spustíme, určitě vám napíšu nějaký článek na to, co bych už nikdy znovu neudělala, na co si dát při podnikání největší pozor. A jak nebýt moc naivní a hlídat si VŠECHNO… Protože to nás stálo ve finále asi nejvíc peněz..


Také jsem koupila letenky do USA (a rovnou vlastně i ubytování v hotelu ve Vegas).

Také jsme byli 19.2. na Ještědu. A když jsme dojedli polévku, já otevřela Instagram a přečetla si, že umřel Karl Lagerfeld. Byla to pro mě stejná rána, jako když před lety umřel Michael Jackson. Takových umělců moc není. Rodí se podle mě tak jednou za 50 let a stejně jako tady už není žádný muzikant, který by se vyrovnal Jacksonovi, tak tu není návrhář, který by byl tak vlivný jako Lagerfeld. Tím samozřejmě nechci říct, že tu nejsou dobří návrháři nebo hudebníci. Jen podle mě jejich hvězda nebude nikdy tak vysoko. Ale nelitujme ty co odešli, spíš ty co zůstali. Co bude se Chanel a Fendi? A co s Choupette (jeho kočičkou)?

No a já už se pomalu přeorientovávám na jaro. A co vy? Taky se už těšíte? Já se nemůžu dočkat prvních lístečků na stromech a o festivalech v létě ani nemluvím… 😀

Kufr – Victorinox // oteplovačky – Nord Blanc // šála – Tezenis // Bunda – Thor Steinar

Joo tady jsem ještě nevěděla nic o rupnutém rukávu…

brýle – Max Mara // kožich po babičce


bottom of page