top of page

Jo.Gaia a větve

Aktualizováno: 15. 1. 2020

Mám pro vás další tip na domácí dekoraci. Celou dobu jsem totiž nevěděla co by se hodilo na velkou volnou zeď, která je v obýváku. Buď bylo všechno dost drahé a nebo to nebylo dost dobré. Také vám rovnou v rámci outfitu, představím další českou designérku Jo.Gaia.


A tak mě napadlo, pokračovat v přírodních dekoracích, které už v bytě máme. Miluju dřevo a tak jsem chtěla něco, co bude do domácnosti ladit. Vymyslela jsem si, že tam tedy přiděláme větve.

No a kde sehnat hezké větve? Šla jsem do lesa, nic. Hledala na internetu (někde prodávají dekorační již upravené), nic. No a pak náhodou u kamaráda ve staré psí boudě (nebo fakt nevim co to bylo), jsem našla opřené staré větve připravené ke spálení. Ideální!

Tak jsem si je odvezla domu. A nechala je v chodbě asi měsíc dál schnout.

Pak jsem je lehce obrousila šmirgl papírem (ale jen tak, aby se nezkazila struktura).


Také je velmi důležitá impregnace, aby ve větvích nebyl hmyz a vydržely dlouho, tak jsem koupila olejový nátěr, bezbarvý. Nechtěla jsem lesklý. A natřela klacky. Musíte je nechat schnout minimálně 24h a doporučují 2-3 nátěry. Já to natřela pouze 1 a řekla bych, že to stačí.


Outfit z fotky je teď můj oblíbený.

To krásné tričko je od české designéry Jo.Gaia, u které můžete objevit nejen netradiční oblečení na cvičení, jako třeba legíny a tílka, ale i kousky na běžné nošení, ze strašné příjemných materiálů. Jako třeba právě tohle krásné tričko. Já se zamilovala především do jejích originálních a minimalistických potisků.

Pásek je od Eggobaga kalhoty Levi’sMom jeans.

bottom of page